Hem NyheterSpelnyheter Mass Effect Andromeda får uppiffande patch!

Mass Effect Andromeda får uppiffande patch!

av Redaktionen

Det har gått två veckor sedan det högt förväntade senaste inslaget i Mass Effect serien släpptes. Det har varit både positiva och negativa saker som sagts om det. Men nu en patch här som påbörjar fixandet av några av folkets klagomål.


”> Märkbar skillnad med ny patch. Bild från reddit användare jizabo.

Jag har lagt ner några timmar i Mass Effect Andromeda vid det här laget – sisådär en 52 stycken – och det har onekligen varit några problem som stått ut för mig personligen. Sen har man ju såklart läst recensioner och åsikter internet över.

För hela patch notes se länken här, men de saker som jag tycker är mest intressanta är följande:

  • Mer inventory utrymme.
  • Man kan nu skippa att se sekvensen när man åker mellan världar i galaxkartan.
  • Ögonen på karaktärer med människoliknande ögon har fått ett ordentligt facelift.
  • Vissa karaktärer har också fått ett faktiskt facelift. Se bild till höger.

Bioware har även, i och med den här patchen, gått ut med lite information om vad i framtiden nalkas när det kommer till uppdateringar av Mass Effect Andromeda. I denna post så tar de upp saker som mer valmöjligheter i karaktärskreationen och vidare uppdateringar till det visuella när det kommer till karaktärer rent allmänt, samt fler fixes till stabilitet och performance.

Det verkar som om Bioware lyssnar på sina fans i och med den här patchen, samt planerna för framtida uppdateringar, vilket bådar gott för Mass Effect Andromedas framtid. Men nu får det vara nog; jag behöver ut och åka mer i min Nomad!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar