Hem NyheterSpelnyheter Darksiders 3 | Gameplay Trailer

Darksiders 3 | Gameplay Trailer

av Redaktionen

Väntan har varit allt för lång . . . Senaste Darksiders spelet som släpptes var Darksiders 2, som kom ut i början av 2012 (om vi då inte räknar in Darksiders: Warmastered Edition 2016). Men nu närmar vi oss 2018 med stormsteg och då kommer vi äntligen få komma tillbaka till den apokalyptiska världen som War och Death lämnade efter sig, denna gång så får vi uppleva den från den tredje apokalypsens ryttaren Furys ögon.

I den tredje delen i Darksiders serien så får vi nu följa Fury, som tar sig an alla som kommer i hennes väg med sin piska (av det man sett i trailers så påminner hennes attacker väldigt mycket om God of War spelserien). Med hjälpa av denna eldiga piska så kan hon ta sig lätt och smidigt över stora avgrunder eller tar sig an fiender på avstånd och bildligt talat piskar skiten ur dem. Världen ser välpolerad ut och jag tror att precis som i de föregående spelen att vi har många olika områden att utforska som kommer skilja sig åt rent designmässigt.

Trailern visar upp alla dessa saker och det ser fruktansvärt kul ut och jag måste säga att det ska bli så roligt att efter den långa väntan vi har haft, äntligen få ta del av Darksiders världen återigen.

Darksiders 3 släpps under 2018 till Xbox One, Playstation 4 och PC.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”THQ Nordic Youtube

Du kanske också gillar