Hem NyheterSpelnyheter Super Mario åt alla! | Dagens Nintendo Direct bjöd på mängder med kommande godbitar!

Super Mario åt alla! | Dagens Nintendo Direct bjöd på mängder med kommande godbitar!

av Redaktionen

En jubilerande Mario återvänder med många godsaker inom närmsta tiden!

Idag gick en Nintendo Direct av stapeln (om än överraskande) – där jubilaren fick skina med en mängd olika utgåvor av spel. Med allt från ett Battle Royale Mario, Super Mario Kart Tour evenemang, Game & Watch spel och härliga portningar!


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Släpps 21 Februari 2021

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Flerspelarläge på Nintendo Switch! Den här förbättrade versionen av Super Mario 3D World, som ursprungligen lanserades för Wii U, har co-op-spel både online och lokalt. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury kommer till Nintendo Switch den 12 februari 2021. En Cat Mario och Cat Peach amiibo kommer också att släppas i ett gemensamt paket samtidigt som spelet.


Super Mario 3D All-Stars

I denna samling får du uppdaterade versioner av Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy, till Nintendo Switch. Förutom högre upplösning än sina ursprungliga versioner, har spelen också optimerats för en smidig spelupplevelse på Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars inkluderar också ett spelläge där du kan spela musik och låtar från alla tre spelen. Spelare kan också lyssna på musik på sina Nintendo Switch när skärmen är avstängd. Super Mario 3D All-Stars lanseras exklusivt för Nintendo Switch den 18 september. Den fysiska versionen är dock endast en begränsad utgåva och den digitala versionen kommer endast att vara tillgänglig slutet av mars 2021.


Super Mario Bros. 35 – Kommer den 1 Oktober 2020, exklusivt för Nintendo Switch Online medlemmar.

Välkommen att spela Super Mario Bros. … med 35 spelare! I detta onlinespel kommer 35 spelare att tävla om att vara den sista Mario som står kvar… eller springer. Besegrade fiender kommer att skickas till andra spelares banor, men det fungerar också tvärtom! Spelare kan aktivera speciella föremål för att försöka överträffa sina motståndare. Super Mario Bros. 35 lanseras den 1 oktober digitalt och exklusivt för Nintendo Switch Online-medlemmar. Spelet kommer att kunna spelas fram till 31 mars 2021.


Game & Watch: Super Mario Bros

Den här nya samlingsutgåvan är inspirerad av de ursprungliga Game & Watch-systemen som släpptes i början av 1980-talet. Den ursprungliga handhållna enheten inkluderade ett spel och kunde också användas som en klocka. Den ursprungliga Game & Watch-serien sålde mer än 43 miljoner över hela världen. Förutom att spela klassiska spel som Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels (släppt i Japan som Super Mario Bros. 2) och en specialversion av Ball med en Mario-makeover fungerar Game & Watch: Super Mario Bros. också som en klocka. Game & Watch: Super Mario Bros. lanseras den 13 november.


Super Mario All-Stars

Det klassiska Super NES-spelet som innehåller uppgraderade versioner av Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 och Super Mario Bros. 3 med förbättrad 16-bitars grafik blir tillgängliga via Nintendo Switch Online … senare idag!


Mario Kart Live: Home Circuit

Har skapats i samarbete mellan Nintendo och Velan Studios. Här får du äntligen möjligheten att få allt det roliga med Mario Kart-serien till den verkliga världen genom att använda en Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite och tävla med en fysisk kart. Den fysiska karten påverkas både av saker i spelet och i den verkliga världen. Den stannar till exempel när den träffar ett objekt. Spelare placerar ut stolpar för att skapa banlayouten i sitt eget hem, där den enda gränsen är deras fantasi. Tävla mot Koopalings i Grand Prix för att låsa upp olika skins för att anpassa banor och dräkter för Mario och Luigi och spela med upp till fyra spelare i lokalt flerspelarläge. Mario Kart Live: Home Circuit, finns i varianterna Mario eller Luigi, lanseras den 16 oktober.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Nintendo”

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar