Hem NyheterSpelnyheter Darksiders III utannonserat officiellt!

Darksiders III utannonserat officiellt!

av Redaktionen

I ett pressmeddelande från THQ Nordic för en stund sedan, så blev det officiellt att hack-n-slash action äventyret  Darksiders® III är under utveckling för PC, PlayStation®4 och Xbox® One, för en release under 2018.

Som lovat har vi tagit vår tid för att se till att nästa Darksiders kommer att bli allt action-äventyrsspelare och särskilt Darksiders lojalister kan drömma om och mer” sa Lars Wingefors, Medgrundare och koncernchef, THQ Nordic AB.

Företaget meddelade också att de arbetar med teamet på Gunfire Games, som till stor del består av de ursprungliga skaparna av Darksiders-franchisen, och att utvecklingen av det länge förväntade projektet . ”Gunfire-laget ger ett intimt engagemang för alla aspekter av Darksiders-franchisen sedan starten”, säger Reinhard Pollice, chef för affärs- och produktutveckling, THQ Nordic.

Det finns helt enkelt inget team bättre kvalificerat för att skapa Darksiders III, som börjar med vår oförutsägbara och gåtfulla hjälte FURY – en mage som anses vara den mäktigaste av apokalypsens fyra ryttare!

Läs mer på Darksiders.com

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A” width=”1200″ height=”480″]

Du kanske också gillar