Hem NyheterSpelnyheter Assassin’s Creed Valhalla | Cinematic World Premiere Trailer

Assassin’s Creed Valhalla | Cinematic World Premiere Trailer

av Redaktionen

En liten aptitretande trailer…

Kan vikingatema med erövringar vara er kopp av te? Kolla in den filmiska trailern för det kommande Assassin’s Creed Valhalla. Tillgänglig ”Holiday 2020” – d.v.s. någon gång mellan November – December, för Xbox Series X, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia och PC.

Bli Eivor, en mäktig Viking och led din klan från Norges hårda stränder till ett nytt hem mitt i de frodiga jordbruksmarkerna i nittonhundratalets England. Utforska en vacker, mystisk öppen värld där du kommer att möta brutala fiender, ’raida’ fästningar, bygga din klans nya uppgörelse och smida allianser för att vinna ära och tjäna en plats i Valhalla.

Led ditt folk i massiva attacker mot saxiska arméer och fästningar och utöka ditt inflytande långt utanför din bosättnings gränser. Beordra en besättning av raiders och starta blixt-snabba överraskningsattacker från din långfartyg för att kräva dina fienders rikedom för din klan.

Släpp loss den hänsynslösa kampstilen för en vikingkrigare och dubbla axlar, svärd eller till och med sköldar mot hårda, obevekliga fiender. Välj din taktik och ta bort motståndare i strid på nära håll, skjut de fulla med pilar eller ta ut de med ditt dolda blad.

Väx och anpassa din egen ”settlement” genom att rekrytera nya klanmedlemmar och skapa uppgraderbara strukturer. Få bättre trupper genom att konstruera en kaserner, förbättra dina vapen hos smeden, upptäck nya anpassningsalternativ med en tatueringssalong och mycket mer.

Skapa och anpassa dina egna vikingar för att dela online och skörda bytet när du slåss tillsammans med dina vänner i dina egna sagor. Rekrytera legosoldater skapade av andra spelare och lägg till deras styrka till dina krafter.

England i vikingas ålder är en bruten nation av småherrar och krigande kungarike. Under kaoset ligger ett rikt och otämdat land som väntar på en ny erövrare. Blir det du?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar