Hem NyheterTillbehörsnyheter Cooler Master fortsätter introducera nya tillbehör!

Cooler Master fortsätter introducera nya tillbehör!

av Redaktionen

Dags att knappra vidare som aldrig förr…

Idag kom Cooler Master ut och lanserade två nya lågprofilsmekaniska tangentbord – i sin nya SK serie; SK650 och SK630.

”Vi skapade SK-serien med design och funktionalitet i åtanke. Speciellt för de som är arbetare om dagen och spelare på natten ”, säger Bryant Nguyen, Peripheral General Manager.

SK650 och SK630 är smala profilmekaniska tangentbord med som sägs ha den perfekta balansen mellan ”arbete och spel”. SK-serien har Cherry MX lågprofilsbrytare som ger låg aktiveringspunkt samtidigt som det har en hållbarhet som för märket närmre de mer standardiserade röda brytarna på marknaden. Tangentborden är utrustade med USB-C typ av kontakt för och har ”per-key” bakgrundsbelysning, omgivande ljusstänger och makron som kan anpassas i Cooler Masters Portal Software Application. Med ”On-the-fly”-kontroller så tillåts realtidsjusteringar av belysning och makron utan behov av programvara, inklusive Windows Lock På / Av för att förhindra oavsiktlig aktivering under spel.

Användare har två storlekar att välja mellan. SK650 är ett full-layouttangentbordet medan SK630 är ett mindre tenkeyless tangentbord (utan numlockknappar). Cooler Master kommer också att släppa en Bluetooth och trådlös version av tidigare nämnda tangentbord senare i år samt SK621, ett 65-tangent kompakt tangentbord, perfekt för på farten, tillgängligt i slutet av mars. Bluetooth och trådlöst versioner, SK651, SK631 och SK621 kommer att finnas tillgängliga i gunmetal black. Cooler Master kommer att erbjuda modeller som är Apple och eller kompatibel med Android.

SK650
SK630

Prissättning och tillgänglighet SK650: SEK 1749kr 29 januari 2019 SK630: SEK 1549kr 29 januari 2019 SK621: mars 2019

Förhoppningsvis så kan vi återkomma med recension på ovan nämnda produkter för en mer ingående insyn i deras kvalitet.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Cooler Master”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar