Hem NyheterTekniknyhet CES 2020 | HyperX radar upp nyheter!

CES 2020 | HyperX radar upp nyheter!

av Redaktionen

HyperX inleder året och årets CES med helt nya gamingprodukter för PC och konsol på CES 2020!

HyperX, som är gamingdivisionen som tillhörande Kingston Technology Company, Inc., presenterade flera tillskott till sin uppsättning av kringutrustning och minnesprodukter för gaming. De senaste produkterna, som kommer att visas på CES, inkluderar det trådlösa headsetet Cloud Flight S, tangentbordet Alloy Origins RGB med HyperX Aqua mekaniska brytare, musen Pulsefire Raid, musmattan FURY Ultra RGB samt minnesprodukterna FURY DDR4 DIMM och Impact DDR4 SODIMM. HyperX presenterar även ChargePlay Clutch för bekväm laddning och laddningsstation Switch Joy-Con för spelkontroller och mobila enheter.

”Vårt starka engagemang grundat i tanken om att ”We’re all gamers” och vår utveckling att tillhandahålla produkter till allt från entusiastiska PC-spelare till konsol- och mobilspelare och vidare återspeglas i uppsättningen på CES.” säger Paul Leaman, vice president på HyperX EMEA. ”HyperX senaste gamingprodukter och minneslösningar erbjuder det allra bästa för gamers; oavsett om du tävlar i en PC-turnering online eller spelar den senaste speltiteln på Nintendo Switch, PlayStation eller Xbox.”

HyperX senaste produktsortiment ger ännu mer bekvämlighet, anpassning och prestanda för att förbättra spelandet på alla nivåer.


HyperX Cloud Flight S – Efter Cloud Flight kommer det trådlösa headsetet Cloud Flight S med upp till 30 timmar batteritid och fristående Qi-certifierad trådlös laddning. Cloud Flight S har en sluten kåpa som kan roteras i 90 grader, ett virtuellt 7,1 surround sound och 50 mm stora drivelement på 2,4 GHz. Cloud Flight S har en avtagbar mikrofon med mute-knapp och LED-indikator och kommer även med intuitiva kontroller på öronkåporna för att justera spel- och chattvolym som kan anpassas med mjukvaran HyperX NGENUITY. Headsetet är kompatibelt med PC, PS4 och PS4 Pro.

Specifikationer för Cloud Flight S: 

Modellnummer

HX-HSCFS-SG/WW

Headset
Högtalarelement: Dynamiska, 50mm med neodymiummagneter
Typ: over-ear, sluten baksida
Frekvens: 10Hz–22kHz
Impedans: 32 Ω
Trycknivå på ljud: 99.5dBSPL/mW at 1kHz
T.H.D.: <1%
Vikt: 310g
Vikt med mikrofon: 320g
Sladdlängd och anslutning: USB-laddningssladd (1m)

Mikrofon

Element: Elektrisk kondensatormikrofon
Polar pattern: Enkelriktad, brusreducerande
Frekvens: 50Hz-18kHz
Känslighet: -40.5dBV (1V/Pa at 1kHz)

Batteritid

30 timmar

 

Trådlös räckvidd

2,4 GHz
Upp till 20 meter


HyperX Alloy Origins gamingtangentbord – Alloy Origins mekaniska tangentbord är tillverkad med taktila HyperX Aqua mekaniska brytare och har tangenter med bakgrundsbelysning, dynamiska RGB-effekter och fem olika ljusstyrkor. Tangentbordet har en stabil ram av borstad aluminium vilket ger lång hållbarhet, och är designad för att ta minimalt med plats för att maximera utrymmet för musrörelser. Tangentbordskabeln USB-C till USB-A är även löstagbar. Alloy Origins kommer med mjukvaran HyperX NGENUITY som gör det möjligt att anpassa belysning och makron, inklusive ljuseffekter för varje tangent.5 Med onboard-minnet kan användare lagra upp till tre Alloy Origins-profiler med HyperX NGENUITY-programvara. Andra funktioner som finns är 100 procent anti-ghosting och fullständig N-key rollover.

Specifikationer för Alloy Origins RGB

Modellnummer

HX-KB7RDX-US


Tangentbord

Brytare: HyperX Aqua Switch
Typ av brytare: Mekaniska
Bakgrundsbelysning: DIP RGB LED
Ljuseffekter: Per tangent RGB-belysning och 5 nivåer ljusstyrka.
On board-minne: 3 profiler
Anslutning: USB-C till USB-A
Anti-ghosting: 100% anti-ghosting
Key rollover: N-key mode
LED-indikator: Ja
Mediakontroll: Ja
Game Mode: Ja
OS kompatibilitet: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tangentbordsbrytare 

Brytare:              HyperX Aqua Switch 
Typ av brytare: Taktil
Aktiveringskraft: 45g 
Aktiveringsdistans: 1,8 mm 
Aktiveringspunkt: 3,8 mm 
Livstid (klick): 80 miljoner

Sladd

Typ: Avtagbar, flätad USB-sladd
Längd: 1,8 m

Dimensioner

Bredd: 442,5 mm – Djup: 132,5 mm – Höjd: 36,39 mm
Vikt (Tangentbord och sladd): 1075g


HyperX Pulsefire Raid – Pulsefire Raid RGB är en ergonomiskt designad mus för gamers som behöver flera knappar för viktiga kortkommandon eller för att utföra en mängd olika kommandon. Pulsefire Raid är utformad för noggrann, följsam och responsiv spårning utan acceleration. Musen har 11 programmerbara knappar och erbjuder hög precision och hastighet med sin Pixart 3389-sensor och DPI-inställningar på upp till 16 000 DPI. Anpassningsbara6 native DPI-inställningar gör att gamers kan hålla koll på sina inställningar med en LED-indikator. Musen har även Omron-brytare med en livslängd på 20 miljoner klick. Programvaran HyperX NGENUITY gör det möjligt anpassa makron, DPI och RGB-belysning.

Specifikationer för Pulsefire Raid mus: 

 Modellnummer

HX-MC005B

Mus

Ergonomisk: Ergonomisk
Sensor: Premium Pixart PMW3389
Upplösning: upp till 16,000 DPI
DPI-inställningar: 800 / 1600 / 3200 DPI
Hastighet: 450 IPS
Prestanda: 50G
Knappar: 11
Vänster /Höger knappbrytare: Omron
Vänster / Högerlivslängd: 20 miljoner klick
Belysning: RGB (16,777,216 färger)
Ljuseffekter:  2 RGB ljuszoner
On board-minne: 1 profil
Anslutning: USB 2.0
Polling rate: 1000Hz
Sladdtyp: Flätad

Dimensioner

L: 127,8 mm – B: 71,0 mm – H: 41,5 mm

Sladdlängd: 1,8m
Vikt (utan sladd): Ungefär 95g – Vikt (med sladd): Ungefär 125g


HyperX FURY Ultra – Musmattan FURY Ultra har 360 graders RGB-belysning och ljusstång som kan anpassas med programvaran HyperX NGENUITY. Musmattan har en mikrovävd yta med halkfri undersida av gummi för prestanda, snabbhet och stabilitet.

Specifikationer för FURY Ultra musmatta: 

Modellnummer

HX-MPFU-M

Belysning: Per-LED RGB-belysning
Sladdtyp: Flätad
Vikt: 580g
Tjocklek: 5, 0 mm – Bredd: 359,4 mm – Längd: 299,4 mm – Sladdlängd: 1,8m – Material: Plast


Nya hastigheter för HyperX FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB – FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB är kostnadseffektiva och högpresterande uppgraderingar för Intel och AMD:s senaste plattformar. FURY inkluderar Intel XMP-certifierade eller XMP- och AMD Ryzen-klara profiler. FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB kommer nu finnas tillgängliga för frekvenser på 3600MHz och 3733MHz, kapacitet på upp till 8GB- och 16GB-moduler och konfigurerade kit på upp till 64GB.

 

  • Nya HyperX Impact DDR4 SODIMM kapaciteter – HyperX Impact DDR4 erbjuder kraftfull prestanda för small form factor-datorer. Impact DDR4 har Plug N Playoch automatisk överklockningsfunktion till de högsta frekvenserna inom systemets hastighetsgräns och är klara för Ryzen och Intel XMP med kapacitet på upp till 32GB-moduler och konfigurerade kit på upp till 64GB.

HyperX ChargePlay Clutch för Nintendo Switch – ChargePlay Clutch laddningsstation för Nintendo Switch har 6000mAh batteri och LED-ljus som visar batterinivå. Laddstationen har ett avtagbart gummigrepp för Joy-Con-kontroller och ett kickstand för spel i bordsskivläge. Laddstationen erbjuder en bekväm och säker laddning via USB-C-anslutning.


HyperX ChargePlay Clutch för mobila enheter – ChargePlay Clutch för mobila enheter erbjuder en säker laddningsstation som greppar den mobila enheten stadigt och är utrustad med gummigrepp. ChargePlay Clutch är certifierad för trådlös Qi-laddning och har ett avtagbart 3000mAh batteri som fungerar som en power bank med LED laddningsindikatorer och USB-port.


Tillgänglighet

De nya produkterna kommer finnas tillgängliga genom HyperX återförsäljare enligt följande:

  • Cloud Flight S trådlösa headset – Tillgänglig från februari för $159.99 listpris.
  • Alloy Origins RGB tangentbord (med Aqua brytare) – Tillgänglig från mars för $109.99 listpris
  • Pulsefire Raid gamingmus – Tillgänglig från januari för $59.99 listpris
  • FURY Ultra RGB musmatta – Tillgänglig från januari för $54.99 listpris
  • ChargePlay Clutch för Nintendo Switch – Tillgänglig från januari för $59.99 listpris

ChargePlay Clutch för mobila enheter – Tillgänglig under Q2 för $59.99 listpris

FURY DDR4 & FURY DDR4 RGB 3600MHz och 3733MHz – Tillgänglig från januari från $70.00 listpris

  • Impact DDR4 SODIMMs upp till 3200MHz och 64GB kits – Tillgänglig från januari från $158.00 listpris

 


Slutsammanfattning:

HyperX line-up av produkter visar att de ämnar gå starkt fram i tillbehörssegmentet under året – och dessutom röra sig mot accessoarer för Nintendo Switch. Huruvida dessa produkter visar sig vara värda sitt pris – ja det återstår att se. Förhoppningsvis kan vi följa upp med recensioner på många av dessa produkter under de närmsta månaderna.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”HyperX”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar