Hem NyheterTekniknyhet Cooler Master lanserar pyttelitet chassi! | Q500L

Cooler Master lanserar pyttelitet chassi! | Q500L

av Redaktionen

Less is more!

Cooler Master presenterade nyligen sitt nya chassi Q500L, vilket tar ATX standarden till en ny nivå. Det kompakta och lilla chassit Q500L är bara 386 x 381 mm, men levererar fler funktioner än man tror för denna storlek. Med stöd för ATX moderkort och ATX PSU – så har man gott om plats.

Med I/O panel, gummi fötter och dammfilter som är avtagbara, ger dig möjlighet att ställa chassit vertikalt, horisontellt eller upp och ner. Dessutom så är det GPU-stöd för upp till 360 mm och har plats för en 240 mm fläkt. Övre, främre, bakre och undre paneler är helt perforerade för att ge bättre luftflöde för olika kylkonfigurationer. Allt till ett listpris på 52 EUR (cirka 540 kr).

Onekligen ser det intressant ut att chassit inte bara är av ATX standard och samtidigt i en bra storlek och ett till synes bra pris. Huruvida det är bra i praktiken återkommer vi förhoppningsvis till längre fram i en recension. I nuläget så verkar det onekligen vara ett bra alternativ till datoranvändare.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Cooler Master”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar