Hem NyheterTekniknyhet CES 2020 | Razers nya line-up!

CES 2020 | Razers nya line-up!

av Redaktionen

Razer tillkännagav idag den nya Razer Kishi – en universella mobil spelkontroller, Razer Sila 5G Home Router, Razer Tomahawk Gaming Desktop och ett nytt Razer E-racing Simulator-koncept skapat i samarbete med flera spelutgivare och teknikleverantörer.


Handkontroll för molnet!

Företaget introducerar Razer Kishi, en universal cloud-gaming-kompatibel handkontroll för iOS- och Android-telefoner och Razer Sila 5G Home Router, den första spel- fokuserad 5G router.    

Razer Kishi universella mobila spelkontroller stöder spel med låg latens på antingen Android- eller iOS-enheter. Med utgångspunkt från den kompakta ergonomiska formen av Razer Junglecat som främst riktades mot Razer Phone 2-ägare ger Razers nya molnkompatibla styrenheter från Kishi klickbara analoga kontroller och tumspakar på båda sidor av telefonen med en universell passform skapad i samarbete med Gamevice för kompatibilitet med de flesta smartphones.

Ultra-low latency native och cloud game-kontroll säger Razer att de ska leverera via en USB-C- eller Apple Lightning-anslutning, och laddningsportar på Kishi möjliggör laddning av enheter under spel. Kishi för Android erbjuder stöd för de flesta Android- eller iOS-spel som är kompatibla med mobila styrenheter, inklusive både ursprungliga titlar och molntjänster.

Razer Kishi mobilkontroller (för Android eller iOS) kommer att finnas tillgängliga i början av 2020.

Specifikationer – Razer Kishi

USB-C eller Apple Lightning ™ -anslutning
Android-smartphones: Samsung Galaxy S8 / S8 + / S9 / S9 + / S10e / S10 / S10 + / Note 8 / Note 9 / Note 10 / Note 10+, Google Pixel 2/2 XL / 3 / 3XL / 4 / 4XL och andra Android 7.0 Nougat eller högre enheter
iOS-smarttelefoner: iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max, iPhone XR / XS / XS Max, iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 6/6 Plus
Gå igenom laddningen – Fördröjningsfri anslutning


Gaming i nätverket

Konceptbygget som är Razers Sila 5G Home Router, är en höghastighetsnätverksenhet anpassad för spelare som ska erbjuda ultra-låg latens för både stationära och mobila spel, med Razers egen FasTrack-motor. Ett inbyggt uppladdningsbart batteri lägger också till kapacitet som en mobil 5G-hotspot för improviserade, latensfria turneringar vart du än går.

Razers FasTrack-motor sägs vara en intelligent, kontinuerligt anpassningsbar QoS (servicekvalitet) -funktion som prioriterar bandbredd för applikationer och enheter för snabba spel och streaming. Ett unikt spelläge tillåter onlinespel utan avbrott.

Razer Sila 5G Home Router låter användare prioritera mellan klienthårdvara, till exempel Xbox eller stationär PC, och är utformad för att optimera molntjänsttjänster. Dessutom kommer en manuell indikator att meddela användare när prioriteten har ändrats så att de alltid är kända.

Routern kan enkelt styras via de tillgängliga Android- eller iOS-apparna med alternativet att prioritera enskilda appar eller spel, alternativt att prioritera kategorierna för dessa appar. Den medföljande appen låter användare snabb och enkel kontroll av gästnätverk, ställa in säkerhetsprotokoll eller justera enhetsprioriteringar.

Specifikationer – Razer Sila 5G Home Router

Qualcomm SDX55 + Hawkeye IPQ8072A
5G NR (Sub-6 och mmWave) och 4G LTE
Wi-Fi 6 802.11ax 4×4
1 x 2,5 Gbps WAN, 4 x 1 Gbps LAN, 1 x USB 3.0-port
1 x SIM-kortplats
Mesh Node Specifikationer

Qualcomm Atheros IPQ6000
Wi-Fi 6 11ax 2×2
1 x 1 Gbps WAN, 4 x 1 Gbps LAN, 1 x USB 3.0-port


Mycket kraft i litet chassi!

I samarbete med Intel® introducerar Razer sin Tomahawk Gaming Desktop – som enligt de själva, är det första riktigt modulära skrivbordssystemet med det nya ultrakompakta Razer Tomahawk N1-chassit.

Razer Tomahawk N1 har enligt Razer en perfekt passform för Intel® NUC 9 Extreme Compute Element, och är ett kompakt skrivbordschassi med en modulär layout, som tillför Razers säregna och minimalistiska formspråk i ett spelchassi för att skapa ett (enligt de) one-of-a-kind desktop-dator, kapabel att uppnå höga klockhastigheter och framerates utan huvuddelen av ett stort skrivbord.

Razer Tomahawk N1s chassi av aluminium är flankerad av härdat glas på båda sidor, som kan visa upp den vertikalt monterade GPUn om så önskas, i all sin härlighet, med en öppen ventilationsdesign i toppen för att bibehålla kylprestanda. Baksidan har en låsmekanism som ska öppnas utan minimal ansträngning, vilket möjliggör snabb åtkomst till interna komponenter utan verktyg.

Razer Tomahawk Gaming Desktop har upp till en Intel® Core-i9-processor, 64 GB DDR4 RAM och NVIDIA ™ GeForce RTX ™ 2080 Super-grafik. Både RAM- och SSD-modulerna på NUC-kortet kan uppgraderas såväl som fläktarna, GPU och NUC själv, för att tillgodose behoven hos de mest krävande spelarna, streamarna och innehållsskaparna.

Razer Tomahawk Gaming Desktop kommer att finnas tillgängligt under första hälften av 2020. Tomahawk N1-fodralet kommer att finnas tillgängligt som en fristående produkt för hårdvarusnåla PC-entusiaster som vill bygga sina egna kompakta men ändå kraftfulla speldatorer.

Med det ökande behovet av processorkraft i nästa gen-spel och en ständigt krävande användarbas kommer Razer också att lansera nästa generation av Razer Blade-spelbärbara datorer senare i år. De har de senaste 10: e Intel® Core ™ H-serien-processorerna för att uppfylla dessa förväntningar, och de kommer att packa upp till 300Hz uppdateringsfrekvenspaneler, kraftfulla grafikprocessorer och optimerade konstruktioner för att ligga före spelet.

Specifikationer – Razer Tomahawk Gaming Desktop

Intel NUC (Next Unit of Computing)

Upp till Intel 9th ​​Gen i9 8-Core CPU
Upp till 64 GB DDR4
Dubbla M.2 SSD-kortplatser
Wi-Fi 6
Grafik

NVIDIA® GeForce RTX ™ 20-serien, stöd för PCI-grafikkort i full längd
Design

Verktygslös design – Öppna ventiler för effektiv kylning

2x Thunderbolt 3, 2x 1G Ethernet, 2x HDMI 2.0A, 6x USB 3.2 Gen 2


Kör som en kung!

För Razer Eracing Simulator-konceptet samlade Razer några av de ledande företagen inom simracing för att leverera den (enligt de själva) mest engagerande racingupplevelsen hittill. Körandes Project CARS Pro, så har konceptmodellen teknik från Vesaro, Simpit, Fanatec och Synthesis VR, vilket skapar en spännande uppsättningen med ett 202-graders projektionssystem, en hydraulisk tävlingsplattform, full manuell kontroll och en ratt med paddelväxelsystem.

Simulatorchassit är byggt med en ultrastark handgjord centrumkärna designad kring ett avancerat moduluppgraderingssystem, vilket möjliggör många simuleringsscenarier. Mittkärnan sitter på en rörelseplattform som drivs av två ställdon och en spelkontrolllåda för en mer professionell racingträningsuppsättning som kartlägger terrängytor, G-kraft och låter i rörelse för en helt uppslukande upplevelse. Verkliga surroundvisioner som tillhandahålls av Simpit kommer från två Full-HD-projektorer som strålar på en 128-tums anpassad svart projektionsyta med 202-graders synfält med livliga färger och djupa svarta.

Förarens kontroller från Fanatec har en anodiserad aluminium- och kolfiberratt mantlad i mjukt läder, magnetiska paddlar och justerbara knappar för växling och exakt förarhjälp, parade till ett trepedalsystem nedan. Tävlingsselen simulerar effekterna av G-krafter genom att tillämpa tryck, så att kroppen kan känna de snabba accelerationshastigheterna och de tätaste hörnen.

”Den konkurrerande raderingsscenen är en outnyttjad men växande sektor av esports för vilka Razer har tagit fram en ny innovation, vilket gör spelen mer roliga, mer uppslukande och mer spännande för fans,” säger David Tse, Global Esports Director på Razer. ”Vi är redo att investera resurser för att växa detta konkurrensområde.”

”Vi är mycket glada över att arbeta tillsammans med Razer när de kommer in i racing esports-utrymmet på CES 2020; genom att kombinera ett av våra professionella system med Razers racing sim-ansträngning, kan vi inte vänta och se hur detta kommer att driva virtuella racing ytterligare in i mainstream spotlight och ta sporten till nästa nivå, säger Nevil Slade, VD och designer för Vesaro.

Razer kommer att fortsätta utveckla och bygga den ultimata raderingssimulatorn och samla de bästa hårdvaru- och mjukvaruföretag inom branschen. Razer kommer också att investera i tävlingar och ligor inom en snar framtid. 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Razer”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar