Hem NyheterTillbehörsnyheter Turtle Beach utannonserar ny gamingheadsetserie | ATLAS

Turtle Beach utannonserar ny gamingheadsetserie | ATLAS

av Redaktionen

För alla som gillar nya gamingheadset – idag utannonserades ett gäng från Turtle Beach!

Turtle Beachs nya serie ATLAS, kommer bestå av tre gamingheadsets; Elite Atlas, Atlas Three och Atlas One. De är framtagna i samarbete med några av världens ledande e-sportslag och tanken är att det ska finnas en modell för alla typer av PC spelare. 

Atlas headseten kommer i tre utföranden och prislägen; Atlas One på ett listpris av 49,99 euro, Atlas Three på 79.99 euro och Atlas Elite på 99,99 euro. 

Atlas One är det enklaste headsetet – som kommer med 40 mm drivelement med surroundstöd och flippbar mikrofon som stängs av när man tar upp den. Designen är lättviktig, men ändå försedd med metallförstärkt huvudband och glasögonvänlig design i ”ProSpecs”. Syntetiska läderkuddar för öronen i minnesskum – vilket Turtle Beach menar ska passa allroundspelare och framförallt långtidsspelarna.

Atlas Three kommer med stöd för Windows Sonic, 50 mm drivelement och i metallförstärkt ram, samt Turtle Beach glasögonvänliuga design; ”ProSpecs”. Öronhöljena samt huvudbandet är försett med minnesskum samt tyg som andas lätt. Atlas Three har även ”variable Mic Monitoring”, vilket innebär att du får medlyssning så du kan justera ljudet på ett enkelt sätt. Utöver detta så har det ett uppladdningsbart batteri som sägs ge över 40 timmars användning.

Atlas Elite är den mest påkostade modellen. Slitstark, slät metallband med glasögonvänlig design, samt magnetisk minnesskum som ska isolera headsetet från utomstående ljud. Elite Atlas har 50 mm drivelement med Turtle Beach Nanoclear högtalare som levererar Windows Sonic surround ljud. Mikrofonen är framtagen med TruSpeak teknologi, som främjar en mer korrekt ljudbild. Dessutom är Atlas Elite mer portabel då den även inkluderar 3.5 mm kabel såväl som PC-splitkabel, så man kan koppa in sitt headset när och var som helst.


Huruvida dessa nya gamingheadset från Turtle Beach blir direkt konkurrerande med några av de större tillverkarna på marknaden återstår att se – lanseringen av headseten planeras att ske i slutet av september 2018. Vi får återkomma längre fram – och se om vi kan ta del av dessa och rentav recensera dessa.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Turtle Beach”

Du kanske också gillar