Hem NyheterTillbehörsnyheter Razer Viper Mini utannonserad från Razer!

Razer Viper Mini utannonserad från Razer!

av Redaktionen

Razer har en ny mus i kullen!

Razer släppte precis sitt senaste tillskott till dess populära Viper-serie, som sägs hålla alla de goda tekniker som Razer Viper stora möss har, fast i ett kompakt chassi, nu (enligt Razer) perfekt för mindre händer. Viper Mini är Razers lättaste mus hittills, och väger bara 61 g, nästan hälften av den genomsnittliga spelmusen.
Den nya Viper Mini har (enligt Razer) samma ambidextriösa design och ergonomi som dess äldre version; Razer Viper och är utrustad med Razers Optical Mouse brytare och sex programmerbara knappar. Den kommer med en 8 500 DPI-sensor med 300 IPS-spårning, för en bättre exakthet i spel.

Den kommer för övrigt med Razer Chroma  RGB Underglow-belysning och minnesprofillagring vilket enligt Razer gör Viper Mini perfekt för spelare som letar efter en ultralätt, mindre formfaktorsmus utan att behöva kompromissa på prestanda eller funktioner.

Musen finns ute nu, och kommer ha ett listpris på: 39,99 USD / 49,99 € MSRP. Vi hoppas givetvis kunna återkomma med en grundlig recension på produkten inom kort. Oavsett är det spännande att se Razer ge sig in i de riktigt små mössens domän!

Kan se mer av musen på Razers hemsida.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Razer”

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar