Hem NyheterTillbehörsnyheter ROCCAT utannonserar Burst Pro-spelmus.

ROCCAT utannonserar Burst Pro-spelmus.

av Redaktionen
ROCCAT kommer ut med tidigare idag om deras nya Burst PRO och Burst Core-spelmöss. Låt oss se vad de har att säga om dem båda.


 Idag avslöjade ROCCAT sin nya Burst Pro-spelmus för PC. Burst Pro är deras första ROCCAT-musen som använder Titan Optical-brytare, som likt deras nya Vulcan Pro- och TKL Pro-tangentborden ska ge PC-spelare ett övertag med precision, snabb prestanda och längre livstid. Burst Pro är utformad med en ny symmetrisk och ergonomisk form och dess genomskinliga skal ger det en extremt låg vikt (68 gram) och ska visa upp ROCCATs AIMO-belysning på helt nya sätt. ROCCAT Burst Pro-musen är dessutom den första som ska ha värmebehandlade musfötter och en PhantomFlex™-kabel för snabbt och obegränsat spelande på alla musmattor.

Hastighet är extremt viktigt i PC-spel och Titan Optical-brytaren ska ge snabbare svarstid tack vare den mer precisa ljusbaserade aktiveringen och ska ha en mycket längre livstid på 100 miljoner klick. Burst Pro är även utrustad med ROCCATs optiska Owl-Eye-sensor, som har en känslighet på upp till 16 000 DPI.

Burst Pro kommer finnas i färgerna Ash Black och Arctic White och har getts en särskild ytbehandling för att motverka smuts och fingeravtryck. ROCCAT har även fokuserat på musens sidogrepp, som blandar ytbehandlingen med en glansig hexagonformad textur som enligt dem ska ge det perfekta greppet.

 

Burst Pro lanseras i Sverige den 30 oktober, med ett riktpris på ca 649 SEK.

Utöver Burst Pro har ROCCAT tagit fram spelmusen Burst Core, som har en PMW3330 PixArt-sensor med en känslighet på 8 500 DPI och ett solitt honungskaksskal. Burst Core lanseras 16 november i Sverige till ett riktpris på ca 349 SEK.

Visst låter det som på pappret som ett par bra möss med intressanta funktioner. Men vi får se hur deras uttalanden står mot verkligheten, den dagen vi får testa på och känna hur de fungerar i längre spelsessioner.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ROCCAT”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar