Hem NyheterTillbehörsnyheter Kone Pro Air / Kone Pro | Nya spelmöss för mästare?

Kone Pro Air / Kone Pro | Nya spelmöss för mästare?

av Redaktionen

Turtle Beachs datortillbehörsmärke ROCCAT avslöjade idag de senaste spelmössen i den legendariska Kone-serien, Kone Pro och Kone Pro Air. De helt nya Kone Pro-mössen kombinerar ROCCATs löjligt snabba Titan Optical-brytare med den klassiska känslan i den legendariska Kone-serien. ROCCAT lanserade den första Kone-musen 2007 och sedan dess har den blivit ett av de viktigaste e-sportredskapen. Kones design är ett resultat av mer än tio års forskning på handstorlekar och greppstyper för att skapa den mest avancerade, ergonomiska och tävlingsvänliga musen hittills. Den helt nya Kone Pro-serien förbättrar den ergonomiska formen och finns i färgerna Arctic White och Ash Black. ROCCATs Kone Pro-möss lanseras den 16 maj 2021 med ett rekommenderat pris på 879 kr för den trådade Kone Pro och 1.399 kr för trådlösa Kone Pro Air

”Jag kan stolt säga att Kone Pro-serien är vår bästa hittills.” – René Korte, grundare av ROCCAT och ansvarig för datortillbehör på Turtle Beach 

Kone Pro-seriens främsta egenskaper:

    Vidareutveckling av den nya formen som är en perfekt balans mellan vad PC-spelare gillade med Kone AIMO och prestandan från Kone Pure.

    Titan Optical-brytare med högkvalitativ klickkänsla, upp till 100 gånger snabbare svarstid än mekaniska brytare och lång livstid.

    Titan Wheel Pro – ett nytt aluminiumhjul med tillfredsställande skroll- och klickkänsla, som ger spelare oslagbar hastighet och premiumkänsla.

    Värmebehandlade glidkuddar i ren PTFE ger smidiga rörelser och minimal friktion.

    Bionic Shell-design ger låg vikt och hög precision tack vare vaxkakestrukturen.

    Kone Pro och Kone Pro Air väger 66 respektive 75 gram och är bland de lättaste spelmössen på marknaden.

    Optisk Owl-Eye-sensor på 19 000 dpi för hög prestanda och exakt återspegling mellan musrörelser och rörelser i spelet.

    PhantomFlex®-kabel i Kone Pro ger obegränsad rörelsefrihet.

    Kone Pro Air ansluts trådlöst via Bluetooth eller en trådlös sändare.

    Snabbladdning med Kone Pro Air, som ger fem timmars speltid med endast tio minuters laddning, medan Stellar Wireless ger mer än 100 timmars speltid efter en fullständig laddning.

    Levande AIMO-belysning som synkroniseras med andra AIMO-kompatibla produkter, har stöd för 16,8 miljoner färger och kan anslutas till andra ROCCAT-enheter för optimal kontroll av belysning.

Huruvida dessa nya prylar faktiskt är bra, återstår att se. Vi hoppas kunna täcka de längre fram. Men att snabbladdning och andra funktioner känns lockande är säkert – och ska bli kul att se hur de står sig.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar