Hem NyheterTillbehörsnyheter Noblechairs Doom edition | En gamingstol för Doom-fantaster

Noblechairs Doom edition | En gamingstol för Doom-fantaster

av Redaktionen

Varför rapportera om en stol? Jamen den är ju cool?!


Noblechairs har precis utannonserat att de kommer lansera den officiella DOOM-stolen, med det pittoreska namnet ”noblechairs HERO Gaming Chair – DOOM Edition” (ja en munfull, men där har vi det). noblechairs meddelade sitt partnerskap med spelutgivaren Bethesda Softworks och har redan släppt en officiellt licensierad Fallout® Edition-gamingstol.

 

DOOM Edition däremot av noblechairs har utformats för att ta distinkta element från spelet – vilket verkar göra att det har stor potential att bli ett måste för entusiaster och fans av DOOM-franchisen.

På nackstödet är DOOM-logotypen sydd på två platser inklusive svart söm på framsidan och vitt på baksidan. Ryggstödet har stora pentagrammarkeringar samt den numera kända frasen ”RIP AND TEAR”.

Om nu detta skulle vara av extra intresse, så kan man kolla in QuakeCon At Homes online-evenemang idag på Twitch.tv/Bethesda för att se Fallout och DOOM Edition noblechairs. De kommer vara synliga när Bethesdas Community Managers använder dem live i streamen. Oavsett så är det en kul nyhet som sagt, för alla DOOM fantaster där ute – som är ute efter en gamingstol.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”noblechairs”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar