Hem NyheterTillbehörsnyheter Fyra-i-Ett trådlöst headset lanserat från Steelseries

Fyra-i-Ett trådlöst headset lanserat från Steelseries

av Redaktionen

On the go eller i hemmets lugna vrå!

Arctis 1 Wireless är Steelseries nya trådlösa 4-i-1 headsetet. Med en USB-C-dongel, ges en 2.4GHz trådlös anslutning för Nintendo Switch, PC, PS4 och Android. Ett sätt att helt enkelt låta användare (enligt Steelseries) enkelt kunna ta med sig samma upplevelse som på konsol eller PC on-the-go med Nintendo Switch eller Android.

Arctis 1 Wireless fungerar också enkelt som ett par on-the-go hörlurar. Med en avtagbar mikrofon i låg profil kan spelare lyssna var de än befinner sig. Arctis 1 Wireless använder samma ClearCast mikrofon för en mer naturlig ljudklarhet och brusreducering, men istället för att vara infällbar som på Arctis 3, 5, 7 och 9x är mikrofonen avtagbar, så Arctic 1 Wireless kan enkelt ändras från headset till hörlurar och tillbaka.

Med den kontinuerliga tillväxten av konsol-gaming, i kombination med uppkomsten av mobila spel-upplevelser, som exempelvis game-streaming services och Nintendo Switch så har spelares ljudbehov utvecklats och den utvecklingen är trådlöshet,” sa Ehtisham Rabbani, SteelSeries VD. ”Spelare behöver ett verkligt multiplattform-headset som enkelt kan gå fram och tillbaka mellan de olika spelupplevelserna, och det är precis vad vi har levererat med Arctis 1 Wireless.”

Arctis 1 Wireless gör sig av med det mer klassiska huvudbandet i skidglasögonstil till förmån för en lösning med lägre profil som är optimerad för att använda on-the-go, medan det fortfarande kan ståta med förnämlig komfort, genom AirWave-materialklädda öronmuffar och ett stålförstärkt huvudband för bättre passform och mer varaktig hållbarhet. Det erbjuder också ytterligare flexibilitet genom en 3,5 mm-kabel som enkelt ansluts till andra enheter som exempelvis Xbox-handkontroller, eller valfri annan enhet som har en 3,5 mm- anslutning.

Arctis 1 Wireless kommer att finnas att köpa globalt för $99.99/€119.99/$119.99steelseries.com nu.

Huruvida den står ut mot resten av marknaden, sett till sin trådlösa faktor, eller som headset överlag, återstår att se. Vi hoppas kunna återkomma med en recension längre fram.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Steelseries”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar