Hem NyheterSpelnyheter Testa Steep Gratis i helgen.

Testa Steep Gratis i helgen.

av Redaktionen

För dig som ej har haft chansen att testa på Steep, så finns nu möjligheten för dig att göra det under helgen. Från och med idag och ända fram till på måndag den 13/3 så kan du ladda ner och provköra Steep på Xbox One, Playstation 4 och Uplay på PC.

Det här är ett ypperligt bra tillfälle för dig som kanske varit lite på den skeptiska sidan angående spelet och om det är något att ha eller helt enkelt ej haft pengar för att kunna köpa det till fullpris. Mellan den 10 – 13 Mars så kan du ladda ner och provköra spelet till fullo och testa på om det är något som du vill ha i ditt spelbibliotek och under denna tid avnjuta backarna i Alperna, antingen på skidor, snowboard eller din wingsuite. En fördel utöver att du kan testa på hela spelet nu under helgen, är att du också kommer kunna köpa spelet för en billigare slant under testperioden (billigare spel, vem klagar på det).

Personligen så tycker jag att du i alla fall ska hoppa in och testa spelet, vem vet du kanske gillar vad du ser och kan göra där i.

[youtube link=”https://youtu.be/wAbLKw6uS08″ width=”1200″ height=”480″]

 

För dig som vill ha lite mer info om spelet kan kolla in min recension på spelet HÄR!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar