Hem NyheterSpelnyheter Ubisoft firar 20 årsdagen av Anno med gratis spel och Beta utannonsering!

Ubisoft firar 20 årsdagen av Anno med gratis spel och Beta utannonsering!

av Redaktionen

Ubisoft känner sig givmilda…

Anno-serien har verkligen hängt med länge nu, och i.o.m. detta så kommer spelet Anno 1602: Creation of a New World vara kostnadsfritt för de som vill, mellan 17 December till 22 December på PC. Intrycken av det första Anno tas även upp i utvecklardagboken på Youtube, om man vill få lite av deras intryck…(dock aningen cringe, just sayin. red.anm.)

Detta city-building spel låter spelare upptäcka inte bara nya världar, men även möjligheten att skapa en värld med kommers och andra mumsigheter! 

Dessutom så utannonserade Ubisoft att det kommande spelet i serien; Anno 1800, kommer ha en stängd Beta mellan 31 Januari till 4 Februari, och att man kan göra sin intresseanmälan nu om man så vill. Spelet som släpps den 26 Februari är efterlängtat bland Anno-entusiaster, och ser ut att föra tillbaka spelserien till en äldre tidsepok.

Anno 1800 Betans anmälningssida kan nås här, eller i er Uplay klient, och om ni vill ta ner Anno 1602, så går även det att göra i Uplayklienten eller här!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Ubisoft”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar