Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 312 – ”Sätt en ’intern’ på det!”

Nördlivs Avsnitt 312 – ”Sätt en ’intern’ på det!”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Lotta och Jesper!

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Fylligt så det förslår i dagens avsnitt! Spelen som tas upp är Little Nightmare II, Scarlet Nexus, Guilty Gear: Strive, Dungeons & Dragons: Dark Alliance och Final Fantasy VII Remake: Intergrade. Sedan att vi även hinner bränna av Demon Slayer tv-serien + filmen ”Demon Slayer: Mugen Train”, Pixar-rullen Luca och även höra intryck av tredje avsnittet av Loki gör detta till ett fett avsnitt. Obs! Innehåller lite spoilers specifikt kring Loki!

Dessutom försöker vi lista ut vad Phil Spencer menar kring uttalande om Halo Infinite – samt snackar kring den påstådda Dead Space remaken, utannonseringen av det nya Aliens spelet – ”Aliens: Fireteam Elite”, Bloodborne läckan som säger att det kommer till PC/PS5 och givetvis en genomgång från Lotta om AMD:s FidelityFX Super Resolution (FSR) som nu kommit i händerna på analytiker/recensenter – och vad vi känner utifrån resultaten som visats.

Med andra ord ett härligt glatt avsnitt, med en väldigt varierad mängd spel och prylar!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar