Hem NyheterHårdvarunyheter HyperX utökar sin SSD-serie! Nu med RGB och ny teknologi

HyperX utökar sin SSD-serie! Nu med RGB och ny teknologi

av Redaktionen

SSDs för den nya tidens spelare! Japp, HyperX går ”all-in” med RGB och ny teknologi!

HyperX introducerade nyligen HyperX FURY RGB SSD och HyperX SAVAGE EXO SSD. FURY RGB SSD är framtagen för spelare som vill ladda spel snabbare och lysa upp sina spelriggar med LED-belysning. SAVAGE EXO SSD däremot är en extern SSD-enhet som användas för att lagra och köra applikationer snabbt och direkt från enheten. Båda SSD-enheterna använder 3D NAND-teknologi för bättre effektivitet och hållbarhet vilket ger hög läs- och skrivhastighet som är 10 gånger snabbare än en 7200RPM-hårddisk.

– HyperX strävar efter att skapa innovativa och högkvalitativa lagringslösningar som passar behoven hos flera användare. Med nya HyperX FURY RGB SSD och SAVAGE EXO SSD som båda använder 3D NAND-teknologi fortsätter vi att erbjuda exceptionella prestandaprodukter i HyperX SSD-serien, säger Tony Hollingsbee, SSD Business Manager EMEA.

Nya HyperX FURY RGB SSD och SAVAGE EXO SSD kommer enligt tillverkaren erbjuda PC-spelare, överklockare och systembyggare lagringsslösningar med god prestanda utformade för att möta behoven för de senaste spelen och applikationerna. Men inte nog med det – FURY RGB SSD kommer även ge en mer visuell upplevelse – tack vare den ljusslinga som erbjuder dynamiska och anpassningsbara RGB-ljuseffekter och även är kompatibelt med moderkort som stöder RGB-ljus och flera RGB-enheter. Den kan också kopplas för att synkronisera RGB-effekterna över interna system. SSDn finns tillgänglig i kapacitet om 240GB, 480GB och 960GB och säljs som en separat RGB SSD eller tillsammans i kit som inkluderar en USB 3.0 anslutning, 3,5 tums konsol och monteringsskruvar, RGB-sladd, SATA-datasladd, USB 3.1 typ A till mini-USB-sladd och hårddiskkloning.

För snabb extern lagring

SAVAGE EXO SSD däremot, är riktat för att bli en perfekt lagringsenhet för användare som vill ha snabb, extern lagring för backups av spel, videoredigering och andra hastighetskänsliga lagringsbehov. SSDn erbjuder datahastigheter på 500MB/s för läsning och 400MB/s för skrivning och kan enkelt anslutas till både Windows och Mac och är även kompatibelt med XBOX One och PS4 via USB 3.1 Gen2-sladden. SSD-enheten väger 56 gram och har en tunn och kompakt design för enkel användning vilket gör den ideal för snabb lagring och dataöverföring på språng. Den erbjuder en uppladdningstid på upp till 20 procent snabbare än dagens konsoler. SAVAGE EXO SSD finns tillgänglig i kapacitet om 480GB och 960GB. 

Både FURY RGB SSD och SAVAGE EXO SSD finns tillgängliga hos redan nu hos HyperXs återförsäljare och kommer med 3 års garanti med fri teknisk support. 


Med andra ord – är man ute efter en mer färgsprakande SSD-lösning, så kan definitivt denna nya FURY RGB vara av intresse. Hur bra dessa två SSD-diskar är, kan vi i nuläget givetvis inte svara på – förhoppningsvis så kan vi besvara detta med en recension inom kort.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar