Hem NyheterHårdvarunyheter NZXT utannonserar nytt chassi i Mini-ITX storlek | NZXT H1

NZXT utannonserar nytt chassi i Mini-ITX storlek | NZXT H1

av Redaktionen

NZXT slår till med stort….eller nja…snarare tvärtom…

NZXT, tillverkaren av mjukvarudrivna hårdvarulösningar för gaming, tillkännagav idag ett nytt chassi; NZXT H1. Ett litet mini-ITX-chassi som inkluderar en SFX-L 650w 80+ Gold PSU (nätaggregat), 140mm AIO (vattenkylning) och PCIe riser card (för att ha grafikkort vertikalt istället) förinstallerat för en mer enkel byggupplevelse.

Att skapa ett litet formfaktor chassi är något vi alltid har velat förbättra eftersom de ofta är utmanande att bygga i och kan hindra prestanda för mer avancerad hårdvara. säger Johnny Hou, grundare och VD för NZXT. Det är därför vi förenklade byggprocessen och fokuserade på prestanda när vi designade NZXT H1. Vi avser att göra detta till det enklaste byggandet du kan göra utan att lämna några kompromisser när du spelar. 

NZXT H1 är enligt tillverkaren ett litet, vertikalt chassi som är utformat för att passa i alla spelares hem, utan att de på något sätt behöver begränsa sig själva. H1 ska vara kapabelt att hysa de flesta fullstora GPU: erna och designades för att effektivt kyla alla komponenter för att förhindra thermal throttling. Kabelhantering görs enkelt med fördragna kablar och en bakåtvänd I / O i botten av fodralet som möjliggör en snygg och ren baksida.

De medföljande komponenterna i NZXT H1 (SFX-L 650w PSU, 140mm AIO och Gen 3 PCIe riserkort) representerar ett värde av $250 USD, vilket minskar antalet komponenter som en kund behöver köpa separat. Dessutom är varje inkluderad komponent förinstallerad, vilket sparar tid och gör NZXT H1 till ett av de enklaste chassina att bygga in.

Några väl utvalda funktioner för NZXT H1

Kompakt design, som lämnar ett litet avtryck i både ditt hem – sett till storlek, utan att för den delen tumma på prestanda.

SSD delen av chassit, samt riser kortet är enkla att installera – samt att fördragna kablar finns med, moderkortets I/O panel är vänd nedåt, och att dra egna kablar genom botten innebär möjligheten att hålla byggandet mer prydligt.

Integreringen av nätaggregat, AIO lösning gör att användaren snabbare och lättare ska kunna bygga ihop sig en dator.

Listpris ligger i nuläget på $349,99, och chassit kommer i två färger; svart eller vitt.

 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”NZXT”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar