Hem NyheterPresseventComic-Con Stockholm Comic Con Stockholm 2019 | Bilder & Upplevelse!

Comic Con Stockholm 2019 | Bilder & Upplevelse!

av Redaktionen

Årets Comic Con i Stockholm har kommit och gått, men här kommer lite bilder och intryck från våran tur på mässan. Samt att vi fick gå till Kappa Bar för att få testa på Doom Eternal och deras Doom Bone Vodka!


Årets Comic Con i stockholm 2019 kan väl beskrivas mest som en medelmåttig upplevelse i vad som vi fick se erbjudas på golvet. Då menar jag mest sett till spelutbudet som det bjöds på, då det mest var spel som redan var ute eller i Xbox fall fanns tillgängliga på deras Gamepass service. Så man får väl säga vad man vill, det fanns lite att testa på men att det var inget direkt nytt. Det nyaste som man kunde testa på var Sonys Iron Man VR, men köerna var extremt långa så det blev tyvärr inget av att testa på det spelet. Detta är något som vi hoppas på kommer vara bättre på kommande års Comicon om det är i Göteborg eller i Stockholm.

Sen när det kommer till saker på golvet så kunde man gå över till Warner Bros Batman bås, där kunde man få testa på deras  Arkham spel (vilket dom precis då hade släppt som ett boxset). Man kunde även få kolla in Dark Knight dräkten och motorcykeln från filmerna vilket var väldigt coolt.

Sen så fanns det såklart alla dessa Pokémon, Ghibli och oändliga olika anime karaktärer som man kunde köpa som figurer, gosedjur, på t-shirts eller många andra typer av grejer. Golvet på Comic Con är alltid överfyllt (oberoende på vilken man går på) med säljare av filmer, serietidningar, leksaker och spel. Är man ute efter en specifik sak till dig själv eller dina barn så kan man nästan alltid hitta det här. Mässan är alltid kul att gå på om man så är stor eller liten då det finns alltid något för alla. Det fanns även massa roliga evenemang man kunde gå och lyssna på om det så var Q&A med artister eller skådespelare, så det fanns alltid något nytt och spännande man kunde gå och uppleva. Sen så är Comic Con alltid välfyllt med en många fantastiska cosplayers som var där och visade upp sina skapelser, man kan nästan alltid se någon karaktär som man känner igen från något spel, film eller anime.

Men en av de viktigaste sakerna som vi tycker är att få träffa på alla goa och trevliga personer som finns på mässan, om det så är människor vi redan känner eller främlingar som man delar samma intressen med. Alltid trevligt att prata lös om spel/film/serie  med en annan som är lika passionerad om det som en själv, alltid en uppskattad upplevelse. För oss i Nördliv så är det alltid ett bra tillfälle att få kolla in nya och roliga saker och spel på mässan, samt att få träffas upp då vi alla är utsprida över hela sverige.

Doom Eternal

I år så fick vi också nöjet att få kliva iväg till Kappa Bar där det var ett evenemang för kommande Doom Eternal. Här bjöds det på tävling om en Colletors Edition av spelet, vi kunde även få testa på ett demo av spelet vilket alltid är en riktigt kul sak att få göra på ett kommande spel. Samt att vi bjöds på drinkar inspirerade av monster i spelet och så fick vi tillfälle att testa på Doom Bone Vodka. En riktigt trevlig kväll i gott sällskap.


Bildkollage från Comic Con Stockholm 2019

Här har vi en blandat kompott på bilder från våran tid på mässan och några före och efter där vi tar och myser ihop.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar