Hem NyheterPresseventComic-Con Stockholm Comic Con Stockholm 2017 | Bilder & Upplevelse!

Comic Con Stockholm 2017 | Bilder & Upplevelse!

av Redaktionen

En stor del av Nördliv gänget kunde detta år besöka Comic Con och här kommer en sammanfattning av våra upplevelser av mässan. (Mer ingående kan höras i avsnitt 132 av Nördliv Podcast – ute nu!)

Årets mässa gick betydligt mer i spelens tecken; överallt fanns avsevärt mycket mer spelrelaterade bås, och dessutom så fanns det flera panelshower som tog upp specifika spel. Spel som Wolfenstein II (lyssna gärna på vår intervju med Arcade Berg – Senior Lead Designer på MachineGames i avsnitt 132 av Nördliv), Middle Earth: Shadow of War, Super Mario Odyssey var några exempel där man faktiskt kunde spela direkt på golvet. 

Självfallet fanns det många enormt duktiga cosplayers, panelshower, youtubers, signeringstillfällen med kändisar och självklart bås med prylar, böcker, film och annat. Hela mässan sjöd av liv och var verkligen den bästa vi gått på hittills. För att inte tala om att härliga människor som vi hade möjlighet att slänga ett par ord med. Okända såväl som kända; alla var öppna att prata och precis om nörddomen i sig, så var det helt enkelt bara roligt och öppensinnigt. 

Var ni där? Berätta gärna i kommentarsfältet, eller på Twitter vad Ni tyckte om årets mässa. Och är det så att ni har frågor för oss kring denna mässa, så är ni självklart välkomna att skriva de direkt här, på Twitter eller helt enkelt maila de till oss på info@nordlivpodcast.se.


Men här kommer ett bildkollage av bilder på lite av det som kunde avnjutas på Comic Con 2017. Hoppas ni uppskattar de, och att vi ses där nästa år!

På mässgolvet

Personliga möten

Det var många möten som ägde rum, här är några som finns på bild! (Ni får stå ut med Fredrik och vissa fall Danny på bilderna dock)

Paneler/shower

Det fanns uppenbarligen en mängd paneler och shower att besöka. Här är lite av de vi besökte. 

 

Cosplay

Slutligen kommer vi till några smakprov av alla de cosplay outfits som kunde ses på mässan. Synnerligen kreativa som snillrika lösningar överlag.

 


 

Du kanske också gillar