Hem NyheterSpelnyheter Vulkaniskt innehåll till Lonely Mountains: Downhill!

Vulkaniskt innehåll till Lonely Mountains: Downhill!

av Redaktionen

Dags att sladda nerför berg återigen!

Den 22 oktober smäller det, när den vulkaniska ön Eldfjall kommer att finnas tillgänglig som nedladdningsbart innehåll till Lonely Mountains: Downhill. Spelare kan sedan utforska den spännande nya terrängen på Steam, Nintendo Switch, Xbox One och PlayStation 4 för $ 5,99 / € 5,99.

Eldfjall Island kommer med nya sköna utmaningar för var och en av dess fyra spår. Spelare kommer att kunna låsa upp nya kläder, utseenden för sina cyklar och andra tillbehör medan de tävlar nerför berget så snabbt som möjligt för att klättra upp i de alltmer heta topplistorna. Dessutom kommer nya specialeffekter att göra resan ännu intensivare , då det nu inkluderar åskväder och en aktiv vulkan!

Här är vad som är nytt!
* Fyra nya spår med nya utmaningar och viloplatser
* Nya specialeffekter: Cykla genom ett åskväder och navigera längs en vulkan
* Tillfredsställa din inre viking genom att låsa upp unika kläder, hjälmar och utseenden för cykeln.
* Uppgradera dina befintliga kläder med den nya prohjälmen
* Komplettera din modestil med nya upplåsbara ryggsäckar

Utöver detta dlc, så kommer även en stora uppdateringar i form av ”Daily Rides” till huvudspelet – så det är alltså inte bara detta Eldfjall DLC som kommer. Daily Rides-uppdateringen kommer nu att innehålla helt nya säsongsutmaningar. Från och med oktober väntar ett slumpmässigt spår varje dag med nya rutter, hinder och genvägar. Tjäna poäng i de nya dagliga poänglistorna för Halloween, stiga upp säsongens rankning och tjäna spöklika temabelöningar.

Så för alla som älskade spelet när det kom ifjol, de har verkligen mycket mer (till synes) kul innehåll att se fram emot.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Thunderful Publishing”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar