Hem NyheterTillbehörsnyheter Turtle Beachs nya Elite Pro 2 + SuperAmp nu tillgängliga!

Turtle Beachs nya Elite Pro 2 + SuperAmp nu tillgängliga!

av Redaktionen

Ännu ett påkostat headset letar sig ut från Turtle Beach…

Turtle Beach kom nyligen ut med infon om att deras nya headset Elite Pro 2 + SuperAmp finns tillgängliga. Denna gång så skryter Turtle Beach om en toppprestanda i ljudkvalitet och dessutom ett extra bra stöd för Xbox One och Playstation 4 (de kommer i en version per konsol för övrigt). Sedan att headsetet även är skapat i samarbete med topp-esportlag som OpTic Gaming, Splyce och Houston Outlaws ger det lite extra flärd.

Elite Pro 2 + SuperAmp är den perfekta efterföljaren till den ursprungliga Elite Pro, som återigen erbjuder spelarna vår signatur professionell ljudytan och oöverträffad komfort, som nu är kopplad till ett revolutionerande sätt att ansluta, förstärka och styra ljudet” Juergen Stark, VD, Turtle Beach. ”Vi designade Elite Pro 2 + SuperAmp i samarbete med några av världens bästa prospelare, så om du är en seriös spelare som vill få en kapp på tävlingen, är du skyldig att själv ta reda på det här headsetet är byggd för att hjälpa dig att vinna.”

 

Nick ”Ashes” Ridgeway, biträdande chef för OpTic Gaming lade även till: ”När du arbetar nära lagen och är en coach på frontlinjen själv, finns det viktiga funktioner som vi behöver i ett headset för att vara högst upp i vårt spel. Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp kontrollerar alla dessa lådor för oss: skarp röstkommunikation, detaljerade ljud och vår egen anpassade EQ så att vi alltid har ljudfördelen över vår konkurrens. ”

Elite Pro 2-headsetets ljudprestanda drivs av Turtle Beachs 50-tums Nanoclear-högtalare som paras med en flyttbar högkänslig brusavbrytande mikrofon med TruSpeak-teknologi för kommunikation med lagkamrater. Elite Pro 2-headsetet har också ett till synes slitstarkt och slitstarkt metallband med en upphängd padda. Turtle Beachs patenterade ProSpecs –  en glasögonvänlig design och magnetiska AeroFit-fusionerade skum öronkuddar med syntetiskt läder ska arbeta för att blockera ut buller samtidigt som de enligt Turtle Beach ska hålla spelarnas öron svala och bekväma. 

Parallellt erbjuder Elite SuperAmp ett helt nytt sätt för spelare att styra sitt spelljud. Den här enkla PreAmpen ska enligt Turtle Beach erbjuda ett förstärkt Windows Sonic för surroundljud för hörlurar på Xbox One och kompatibla Windows 10-datorer och DTS®-hörlurar: X® 7.1-kanals surroundljud på PS4 ™ och PC, och ansluts via Bluetooth® till Turtle Beach Audio Hub mobilapp på Android eller iOS-enheter där spelare kan anpassa olika inställningar.

Exakt hur bra detta nya headset är, återstår att se längre fram, när vi recenserar det, men i nuläget går det inte att förneka att Turtle Beach verkar både stolta och säkra på att spelarna ska bli övertygade. Headsetet kommer gå för 2499 SEK.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Turtle Beach”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar