Targus STRIKE Gaming Backpack

av Martin "Fyghar" Johansson

Letar du efter en ryggsäck? Här har du en som har plats för det mesta, och lite till.


När jag fick hem den här väskan trodde jag först att den var enbart för laptops, men att man även kunde få med lite tillbehör för LAN eller arbete. Det är ju inte fel att tro det, men den här ryggsäcken får plats med så mycket mer. Jag själv var ju lite trögtänkt när jag kollade väskan, jag fick inte riktigt ihop varför jag ska ha plats för tangentbord när jag har med mig en laptop, den har ju ett eget tangentbord? Men det tog mig inte lång tid efter de här funderingarna innan jag kom fram till att den här väskan inte enbart är för laptops, den är för gamers som är på resande fot.

Ryggsäcken ser riktigt hållbar ut, här snackar vi en väska som skyddar det som ligger på insidan med sina tjocka väggar, så jag är inte det minsta orolig för att det som ligger i ska ta skada. Den är dessutom bekväm att gå med dels tack vare den tjocka väggen i ryggen, och dels för att de har sett till att väskans vikt fördelas jämnt över ryggen. Den har axelremmar man anpassar likt alla ryggsäckar, men den har även ett litet lås man enkelt kan knäppa upp och ihop som även där hjälper till att fördela vikten samtidigt som den förhindrar att någon bara rycker med sig ryggsäcken. Jag kunde alltså enkelt gå en längre sträcka med en någorlunda fullpackad ryggsäck utan att känna av några som helst besvär. Dock får man ju tänka på vikten när man packar, för även om ryggsäcken gör ett bra jobb med att fördela vikten, så blir en tung väska snabbt problematisk för ryggen under promenader.

På tal om fullpackad så finns det massvis med plats för tillbehör när man ska på LAN eller liknande. Det finns särskilda utrymmen för tangentbord, mus, hårddisk, strömkabel och sen även en laptop eller en konsol om man vill det. Det enda jag tycker är lite dumt planerat är väl att headsetet hänger över tangentbordet, så när jag hade en full väska var jag lite orolig över hur de två skulle klara sig. Nu hände det inget, men jag känner att jag inte vill hänga headsetet på sin plats i ryggsäcken om de två ska krocka, i fall något skulle skava eller gå sönder. Man kan inte heller stänga facken på något sätt, utan man får lita på att de ligger stilla under resans gång.

Vad mer kan jag säga om den här ryggsäcken? Jo att den är fenomenal för gamers som är på väg till Dreamhack eller kompisen för att spela. Prislappen kan jag känna är lite mastig för en ryggsäck, men med tanke på vad man får för pengarna så är den helt klart värt dem. Så jag kan nu enkelt ta med mig mitt Playstation 4, eller mitt gamla Xbox för spelkvällar hos vänner, eller om jag ska iväg på LAN i en annan stad så vet jag precis vart jag har alla mina tillbehör. Om du letar efter en ordentlig ryggsäck, så kan det här vara ryggsäcken för dig. Själv vet jag precis vad jag kommer använda mig utav när jag ger mig ut på spelkvällar eller LAN-tillfällen hos kompisar.


Specifikation
FÄRG: Svart
FUNKAR MED: 17″ Laptops och mindre
STIL: Ryggsäck
KAPACITET: 26 L
DIMENSIONER: 35.56 x 53.34 x 15.24 cm (B x H x D)
VIKT: 1.23 kg
LAPTOPUTRYMME: 29.21 x 42.41 cm (B x H)

Targus STRIKE Gaming Backpack. Lägsta pris 683 kronor enligt Prisjakt.nu 2020-03-11.

Recensionsex tillhandahållet av Targus.

Tillhandahållaren av produkten har inget inflytande över artikelns innehåll.

En stor mängd av spel- och produktrecensioner görs på Nördlivriggen som agerar testdator/testbädd.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar