Hem NyheterKöptips/Hemsidetips Spelkritik.se – En sajt som samlar Sveriges största spelrecensionssajter!

Spelkritik.se – En sajt som samlar Sveriges största spelrecensionssajter!

Letar du bra genomsnitt - eller mängder av andra åsikter inför dina spelköp?

av Redaktionen

När det kommer till recensioner, finns det gott om sådana på vår sajt – men givetvis är det alltid bra med fler källor och infallsvinklar, och då kommer spelkritik.se in i bilden!


Spelkritik samlar upp spelrecensioner från den svenska kritikerkåren och idén är att ge en mer samlad överblick och ett snitt över vilka spel som står ut – om det så är positivt eller tvärtom. Tanken är givetvis att ge spelare där ute chansen att informera sig kring de spel de må vara intresserade av innan ett köp. Något som alltid är det bästa draget!

För de som gillar snittbetyg kan man även få en tydlig bild utifrån genom att använda svensk medias poäng/betygskala – då dessa används för att ta fram ett medelvärde. Skulle det vara som så att det varierar i olika typer av betygsskalor så översätts dessa till en skala av 0 till 10. Detta angreppsätt resulterar i är en tydlighet som verkligen hjälper dig på traven som potentiell köpare. Ingen vill ju köpa grisen i säcken, och istället för att stirra sig blind på extrema användarrecensioner på ex. Steam etc. så kan det istället vara ett värdefullt verktyg i din arsenal. Just därför är detta värt att titta in!

Besök spelkritik.se och se för er själva.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar