Hem NyheterSpelnyheter Last Year: Afterdark | Skönt skräckspel för multiplayersugna!

Last Year: Afterdark | Skönt skräckspel för multiplayersugna!

av Redaktionen

Spindelskräck någon?

Last Year: The Nightmare var ett asymmetriskt skräckspel för flera spelare, där en grupp överlevande kämpar mot en stor elaking, som var försatt till året 1996 Spelet var exklusivt på Discord i nittio dagar. Nu kommer Afterdark som är en kostnadsfri expansion och kommer att släppa på Steam i december.

Last Year: Afterdark ger även en ny spelbar karaktär: The Spider – ja, du är en spindel, yay! Denna gång introduceras PVE till förra årets asymmetriska formel och ska ge ett mer djupare, mer brutalt överlevnadsmoment för både Fiends (elakingarna) och klasskamrater (de goda).

I den här uppdateringen har East Side High School designats om och tänkts om. Spelare kommer in i världen på sina egna villkor tack vare en annan helt ny funktion: Maining. Spelare kan nu spela som valfri fiend eller klasskamrat 100% av tiden, eftersom det ursprungliga karaktärsvalssystemet har setts över helt från grunden.

Förra året: Afterdark introducerar också ett helt nytt progression- och anpassningssystem. Fiender och klasskamrater belönas för goda gärningar med låsbara kosmetika, emotes och arcane förmågor.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar