Hem NyheterSpelnyheter Ubisoft letar sig ut på Xbox Game Pass!

Ubisoft letar sig ut på Xbox Game Pass!

av Redaktionen

Hur många spel kan vi addera till vår redan befintliga backlog? Många när snart Ubisoft+ kommer in på Game Pass!


Ubisoft meddelade att dess Ubisoft+ -prenumerationstjänst kommer att komma till Xbox i framtiden. Tjänsten, som ursprungligen lanserades för PC, ger tillgång till mer än 100 Ubisoft-titlar till en enda månadskostnad, med spel och DLC tillgängliga på lanseringsdagen, och månatliga belöningar inklusive kosmetiska, ”boosters”, föremål i spelet och mer. Men inte nog med det – Ubisoft tillkännagav också att Rainbow Six Extraction kommer att bli det första tillskottet för Xbox Game Pass- och PC Game Pass-medlemmar, vilket gör att de kan spela på Xbox-konsoler och PC direkt från spelets lansering den 20 januari. Rainbow Six Siege, som redan är tillgänglig som en del av Xbox Game Pass, kommer att vara tillgänglig för Xbox Game Pass Ultimate- och PC Game Pass-medlemmar samma dag, vilket ger PC-spelare chansen att samlas för ännu mer Rainbow Six-action med sina vänner.

Rainbow Six Extraction är en kooperativ PVE-upplevelse som placerar spelare i välkända Rainbow Six Siege-operatörers skor med upp till tre vänner, och ställs inför ett mystiskt utomjordiskt hot som hotar livet på jorden. Med 18 operatörer att välja mellan och en mängd unika prylar och vapen till sitt förfogande, kommer spelare att behöva kommunicera och tänka taktiskt för att ta sig an sina utomjordiska motståndare och säkert extrahera sina tillfångatagna lagkamrater.

Genom att göra Rainbow Six Extraction tillgängligt för Xbox Game Pass- och PC Game Pass-medlemmar på dagen och datumet för lanseringen via Xbox Game Pass, visar vi att vi tror på värdet och valet som spelprenumerationer erbjuder spelare,” sa Chris Early, Ubisofts Senior Vice President för strategiska partnerskap och affärsutveckling. ”Rainbow Six Extraction för Xbox Game Pass- och PC Game Pass-medlemmar är bara början. I slutändan kommer vi att erbjuda Ubisoft+-prenumerationstjänsten till Xbox-ägare så att de kan njuta av hela omfattningen av vårt Ubisoft+-spelbibliotek, inklusive nya utgåvor, på sina konsoler.

Med Rainbow Six Extraction, Xbox Game Pass och PC Game Pass-medlemmar får ytterligare en storsäljare till sitt bibliotek samma dag som titeln lanseras”, säger Sarah Bond, Corporate Vice President, Game Creator Experience and Ecosystem på Xbox. ”Och eftersom Rainbow Six Siege kommer att finnas på både Xbox Game Pass och PC Game Pass också, Rainbow Six-communityt och fans av taktiska shooters kommer att ha mycket att se fram emot att spela tillsammans, oavsett var de spelar.

Rainbow Six Extraction lanseras den 20 januari och kommer att finnas tillgängligt på Xbox Game Pass och för PC Game Pass-medlemmar när det släpps. Rainbow Six Siege är redan tillgänglig på Xbox Game Pass och kommer att vara tillgänglig för PC Game Pass och Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar samma dag. 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Ubisoft

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar