Hem Personligt på Nördliv! Snacka med oss eller era vänner! | Steamchatt, Discord och annat mumsigt! (Ps. delar ni detta, får ni en tårtbit)

Snacka med oss eller era vänner! | Steamchatt, Discord och annat mumsigt! (Ps. delar ni detta, får ni en tårtbit)

av Redaktionen

Ja, för en gångs skull så uppmuntrar vi till lite ful egenreklam – förhoppningsvis så finner ni det inte allt för elakt!

Nördliv har funnits med ett tag, men är det något som vi varit dåliga på, så är det att uppmuntra läsare och lyssnare att ta del av de olika sociala medium som finns!
Så här kommer en kavalkad med olika platser, värda att nämna – bara med idén i åtanke om att det är roligt att prata med folk!


Discord

Ni kan detta – Klicka på länken – Kom in i Nördlivs Discordserver – Spela, chatta eller bara häng! Upp till er! Självklart uppmuntras det att bjuda med polare!

Länk till Nördlivs Discordserver: https://discord.gg/nn5TCFY


Steam Grupp

Med tanke på att Steam håller på och arbetar på sin klient (i.o.m. den större Steamchattuppdateringen) så kan det vara värt att promta för Nördlivs Steam Grupp. Förvisso behöver den ses över från vår sida – men om fler kommer in, så får vi bättre incitament till att faktiskt använda den mer. Så hoppa gärna med i Nördliv Communityt på Steam.

Länk till Nördlivs Steamgrupp: https://steamcommunity.com/groups/nordliv#


Steam Kurator

Läser ni våra recensioner, och finner de aaaaalldeles för långa! Ja, få de i mikroformat under Nördliv Steamgruppens Kurator del. Gå in och följ, så får ni extremt korta recensioner av spel! Förekommer dock högst få hermeliner….just sayin! Klicka bara följ där, så är det klart!

Länk direkt till Nördlivs Kuratorgrupp på Steam: https://store.steampowered.com/curator/7309033/


Nördliv på Facebook

Slutligen har vi Nördlivs lilla grupp på Facebook, som jag (Fredrik) ärligt talat glömt i all hast att underhålla – men förhoppningsvis blir det andra bullar framledes. Men vad passar då bättre än att faktiskt lyfta fram det. Gå gärna in där och gilla oss, och få nyheter direkt i ert fina flöde på Facebook.

Länk till Nördliv på Facebook: https://www.facebook.com/nordlivse/ 


Sådär, det är allt från oss denna gång! Hoppas ni gillar, lyssnar, pratar och chattar sinsemellan och med oss (om ni vill) – Tack och hej!
 

Du kanske också gillar