Hem Personligt på Nördliv! Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Alice och Nea!

Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Alice och Nea!

Två härliga förmågor äntrar scenen!

av Redaktionen

Vi sökte recensenter, och nu kan vi äntligen berätta vilka härliga personer som gått med i Nördliv gemenskapen!

Vi fick många sökande när det gäller att skriva för oss och det var sannerligen ett svårt beslut från Nördlivs sida, men till slut så stod det klart. Två nya recensenter som alla representerar ny energi med hög engagemangsnivå – både erfarenhet parat med sug efter att lära sig mer! Den perfekta kombon enligt oss!

Här är de nya redaktionsmedlemmarna. En skön blandning skribenter som med all säkerhet kommer skänka sina recensioner med sin egna unika stil. 

Hälsa välkomna….


Skräck, äventyr och kostym står Alice nära –  där särskilt det senare står ut, då hon är del av Värmlandsteatern och är behjälplig inom just detta område. 

Självklart är detta bara en del av helheten som är Alice, där spel och att sy tar stor del – särskilt det senare som inspireras mycket av Stanley Kubricks repertoar. Sedan att det även får plats brädspel och mängder med annat gör det hela bara än mer fylligt…

Alice Ringholm Heder | Recensent
Mail: alice@nordlivpodcast.se

Litteraturstudent på distans, som utöver plugget även tar del av teater och film i rollen som assistant director och production manager. Det tar inte slut där så klart, utan intresset i skräck är även stort här – vilket naturligt letar sig in i exempelvis spel. Det kusliga och sublima är sannerligen en grundstomme i hennes smak… och givetvis långt mycket mer!

Nea Ruth | Recensent
Mail: nea@nordlivpodcast.se
   

Välkomna till Nördliv!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar