Hem Personligt på Nördliv! Nördlivs Julkalender återvänder! | Från vår excentriske filmregissör och cineast Emil @IndieEmilGbg | Startar imorgon 1 December

Nördlivs Julkalender återvänder! | Från vår excentriske filmregissör och cineast Emil @IndieEmilGbg | Startar imorgon 1 December

av Redaktionen

Imorgon är julen på riktigt här och därför har Emil hos oss tagit fram en väldigt speciell julkalender – som belyser många filmer som annars skulle lämnats ute i kylan. 


Att umgås på Julen är för många tiden då man myser tillsammans med en god film. Det är just med detta i åtanke som Emil här hos Nördliv har tagit fram en härligt varierad och annorlunda julkalender. Filmer som ni känner till eller som ni aldrig hört talas om – många är de till antalet (nåväl, 24 stycken i alla fall). Märkliga såväl som mainstream, allt får plats, och alla är värda att ge en chans!

Så följ oss dagligen, och upptäck filmerna som du kanske inte kände till borde höra till Julen! Så varje dag, från den 1 december till den 24 december kl 17.30, så kommer en ny filmrecension i kalendern släppas!

Så jag hoppas att ni tar tillfället i akt och följer denna mer udda Julkalender, och framförallt hör av er med era tankar kring filmerna som tas upp! 


Så passa på att skriv vad ni tycker, när första luckan öppnas imorrn, när första filmrecensionen släpps!
Skriv i kommentarsfältet nedan, eller e-posta dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar