Hem Personligt på Nördliv! Nördliv Discord server!

Nördliv Discord server!

av Redaktionen

Tänkte att det kanske är dags nu att nämna lite mer officiellt att vi har en Discord server! Där folk som vill kan hoppa in och delta en en konversation med oss här på Nördliv 🙂

Discord är ett kommunikationsverktyg mycket i samma veva som t.ex. TeamSpeak eller Ventrilo, men är mycket mer användarvänligt. Det kan antingen köras i webbläsaren, eller så kan man ladda ner ett installerbart program till datorn!

Precis som i TS och Vent så finns det olika kanaler man kan hoppa in i, men i Discord så finns det både text och voice kanaler, så om man inte vill prata, så kan man gå in i #allmant och bara chatta med andra som sitter där!

Ni som lyssnare och läsare av Nördliv kan hoppa in och delta av våran community, där ni kan t.ex. som ovan chatta i #allmant, eller varför inte ge förslag till vilka nyheter vi tar upp under podcasten genom att länka oss till instressanta händelser i #nyhetsforslag!

Ni kan även hoppa in i någon av voice kanalerna och snacka med någon av oss, eller andra från communityn medans ni spelar samma eller skilda spel!

Här nedan finns en fin liten sak så att ni kan se vilka som är online just nu:

Så kom och joina oss på våran Discord och var en aktiv medlem i vår Nördliv Community!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar