Hem Personligt på Nördliv! Nördliv.se utökar! Välkommen vår nya skribent Emil Johansson AKA @IndieEmilGbg

Nördliv.se utökar! Välkommen vår nya skribent Emil Johansson AKA @IndieEmilGbg

av Redaktionen

Då var det dags för ytterligare utökning i Nördlivskaran! Denna gång får vi tillökning i Nördliv familjen av Emil Johansson; Indiefilmskapare/regissör och skribent. Hans huvudfokus och tillika brinnande intresse är  film och framförallt skräckfilm. Som den nördredaktion vi är, så passar verkligen Emils breda kunskap inom film som handen i handsken. Och lägg därtill även en gamerbakgrund och det blir pricken över i:et!

Det unika med Emil kommer vara hans betraktelser och recensioner på film som annars inte fått uppmärksamhet, och framförallt en insikt till varför även den mest hatade filmen kan ha bra aspekter. Självklart kommer han fortsätta skriva ömmande om skräckfilm, men framförallt kunna ge en mer unik vy på alla typer av filmer.

 

Så från och med nu, kan ni förvänta er fler krönikor, artiklar och recensioner på filmer som möjligtvis inte hade kommit under luppen.  Så är ni nyfikna på Emil, så kan ni antingen kontakta honom själv på emil@nordlivpodcast.se alt. till den mer generella mailen info@nordlivpodcast.se.

Jag hoppas att ni alla där ute välkomna Emil! För nu blir det åka av! 😉


 

Du kanske också gillar