Hem Personligt på Nördliv! Kvinnliga gamers! Hur når vi ut till er? Och finns det konkreta saker som kan få vår pod att lyssnas på av er?

Kvinnliga gamers! Hur når vi ut till er? Och finns det konkreta saker som kan få vår pod att lyssnas på av er?

av Redaktionen

Jag förstår att redan från start så blir det en slags ”vi och dom” känsla när jag ber om detta. Självklart är det inte en fråga om att tjejer är på ett visst sätt vad gäller gaming, eller killar på annat sätt.

gamer_girl_by_roxymavxiii-d4p9rcu

Vi är alla gamers. Punkt.


Men jag kan inte låta bli att vara nyfiken, nu när vår pod ändå har ett antal lyssnare varje vecka och ändå är det nästan bara killar som hör av sig. Något som  självklart är superkul i sig, men jag vill ändå slänga ut en fråga…


Vad kan Vi göra för att appelera svar från fler gamer tjejer,
eller ”nördiga” tjejer i allmänhet? Om det nu finns något konkret tips på detta.
Frågan i sig är svår, då jag inte vet om det ens är någon skillnad alls.

Men vi vill ändå veta vad Ni tycker!

Finns det någonting Vi kan göra för att bredda oss?
För att få bättre omfång i poddens innehåll.
Och vad eftersöks i så fall?


Hur som helst….

Gaming communityt är stort. Det är mångfacetterat och varierat, och jag (Fredrik) vill gärna höra från er Vad ni vill höra i podden.

Finns det ämnen/diskussioner vi saknar?

Dessutom så vill vi gärna få med nya kvinnliga gäster för säsongen efter sommaren. Vi har haft jättebra kvinnliga gäster hittills. Men vi vill gärna få med fler med synpunkter och en annan ”take” på vad som gör er till gamers. För att få ett bredare spektrum av gaming helt enkelt.

Så om Du skulle tycka det är roligt att prata med ett gäng med-nördar nån timma om spel och annat nördrelaterat. Maila in till oss redan nu!


Maila oss på info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar