Hem Personligt på Nördliv! Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Johanna, Gabriella och Victoria!

Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Johanna, Gabriella och Victoria!

av Redaktionen

Vi sökte recensenter, och nu kan vi äntligen berätta vilka härliga personer som gått med i Nördliv gemenskapen!

Vi fick många sökande när det gäller att skriva för oss och det var sannerligen ett svårt beslut från Nördlivs sida, men till slut så stod det klart. Tre nya recensenter som alla representerar ny energi med hög engagemangsnivå – både erfarenhet parat med sug efter att lära sig mer! Den perfekta kombon enligt oss!

Här är de nya redaktionsmedlemmarna. En skön blandning skribenter som med all säkerhet kommer skänka sina recensioner med sin egna unika stil. 

Hälsa välkomna….


En roller derby glidande person, med förkärlek för skräck, RPG och strategi. Har ett gäng spelmaskiner; med allt från PC, PS3, PS4 och även äldre som NES, SNES, Gamecube och fler. Ps. kan även förekomma en viss mängd gore- och splatter novelläsande!

Med andra ord redo för att ta sig an nya sköna spel och upplevelser!

Johanna Lönn-Skogh | Recensent

 

Mail: johanna@nordlivpodcast.se

Med ett tidigare intresse i e-sport, CS:GO och Dreamhack, går det knappast säga annat än att spelintresset finns så det blir över! I nuläget sker det spelande på PC och Xbox One, men trots det finns det även tid för mer kreativa sysslor som målande, skrivande och fotograferande! Bella kommer utan tvekan kunna ge en unik ’look’ på de spel hon tar sig an! Spännande!

Gabriella Ragnarsson | Recensent

 

Mail: gabriella@nordlivpodcast.se

Studerande tjej, som gillar taktikspel, rollspel och egentligen redo att testa det mest i spelväg! Sitter idag med Nintendo Switch, PS4 och PC – och när spelandet inte är på tapeten, så gillar hon att koppla av med att sy fräck cosplay – även om det hade önskas kunna göras i större mån! Oavsett är det mycket kul att se henne adderas till Nördliv skaran!

Victoria Sandberg | Recensent

 

Mail: victoria@nordlivpodcast.se

Välkomna till Nördliv!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar