Hem Personligt på Nördliv! Välkommen till den ”nya” Nördlivsajten

Välkommen till den ”nya” Nördlivsajten

av Fredrik Olsson

Hej allihopa och hjärtligt välkomna!

Med den nya sajten på plats, så tänkte jag bena ut några av de saker som vi framledes kommer öka vårt fokus på. För med den nya sajten så innebär det inte bara en bättre översyn av våra recensioner, artiklar och nyheter – det kommer även skapas nya segment, nya typer av artiklar och framförallt en sju-helvetes större vilja i att visa upp hur vi i Nördliv-kollektivet tar oss an dagens spel- film- och nöjesmedia i sin helhet.

Om det så blir eventbevakning, livevideos från mässor, nya små specialljudavsnitt på sajten, pressevent uppvisade för våra läsare eller galna topplistor, det återstår att se. Men planerna är i full gång, och jag hoppas att ni följer oss på resan framåt, då vi självklart gärna ser att ni tillsammans med oss får sajten att växa. 

Men vad kommer då synas inom kort?

Inom kort kommer en tävling med lite spel dyka upp (så håll utkik efter det), men även recensioner av nya typer av prylar. Dessutom kommer vi inom kort även påbörja rekrytering av recensenter- och/eller artikelskapare i olika former. D.v.s. vi söker fler sköna individer som vi kan inkludera i Nördliv-kollektivet.

Men mer om allt detta senare! I nuläget, så kan jag bara tacka för att just du läser detta, och jag hoppas att du finner sajten och allt material som komma skall av intresse! 

Tack och hej!
Fredrik Olsson / Chefredaktör – nördliv.se


 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar