Hem Personligt på Nördliv! Glad sommar! Nu drar vi på semester!

Glad sommar! Nu drar vi på semester!

Dags att hoppa in i vår backlog?

av Redaktionen

Redaktionen har arbetat hårt under första halvan av 2022 och väntar nu in en välbehövlig semester! Sola, bada och spela spel står på agendan! Men först lite skönt midsommarfirande – och sen semester!


Så här på midsommarafton är det inte en bunt blommor som hamnar under kudden utan snarare en mängd drömmar om nörderier av olika slag. En av de drömmarna är om att ha ett skönt uppehåll – med mängder av spelande och ’chillande’ och nu inträffar det!

Vi tar därför ledigt från 1 juli till 31 juli, och kommer tillbaka utvilade och dunderredo för en hejdundrande stark spelhöst i augusti. Under tiden tackar vi alla läsare för att ni finns – vi är oerhört tacksamma över att ni finns!  

Nåja, nu ska vi luta oss tillbaka för några sista dagar av mys inför vårt uppehåll. Ta hand om er där ute, och hoppas ni får en underbar sommar! Vi kommer kanske ha några eftersläntrande recensioner och annat på sajten under tiden – men den kommer överlag ligga i dvala. Nördliv podcast kommer dock fortgå under hela sommaren med en mängd specialavsnitt! Håll till godo!

/ Mvh
Nördliv gänget!

(Tidigare publicerat på 24 juni 2022)

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar