Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 284 – ”En ande, en pumpa, en halvgud… och en hockeyspelare?!”

Nördlivs Avsnitt 284 – ”En ande, en pumpa, en halvgud… och en hockeyspelare?!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Lotta.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna veckas podcast innehåller ett synnerligen njutbart avsnitt! Denna vecka så tar vi upp att Warner Bros kommer släppa deras filmer som kommer ut 2021 samtidigt på HBO Max och biografer. Årets Game Awards har vi inte tagit upp ännu, men nu så tar vi och kollar in några utvalda kategorier och gissar oss till hur juryn kommer att rösta och ger våra egna tankar på spelen. Bioware har ett tungt åt och det blir inte bättre med fler avhopp av tyngre namn från studion. Oscar Isaac har skrivit kontrakt för att spela Solid Snake i den kommande Metal Gear filmen. Lotta får äntligen prata av sig om Ori and the Will of the Wisps och det är med mycket känslor hon talar om spelets historia och vad som händer med Ori. Danny har spelat Pumkin Jack och ger oss sina tankar om spelet, Fredrik tar också och slänger in sina åsikter om spelet. Danny och Fredrik har båda kört Immortals Fenyx Rising och de båda gubbarna pratar av sig om spelets humoristiska dialoger, stridssystemet och allt under gudarnas boning. Danny har bitit tag i Assassin’s Creed Valhalla och ger oss lite kort om sina tankar och åsikter angående spelet, Fredrik hänger på såklart och vi pratar lite +/- med spelet.

Vi kommer även att deltaga i Thankmas 2020, som är en välgörenhetsstream som vi kommer ha den 18 december på vår Twitch kanal. Mer info kommer framöver.

Detta och mycket mer i ett härligt myspys avsnitt med våra sköna Nördlivare!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar