Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 282 – ”Oh nej ett spöke!”

Nördlivs Avsnitt 282 – ”Oh nej ett spöke!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Maxx och Mattias.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna veckas podcast innehåller allt från könsbytande vikingar till slavhandel i Diamond City!

Vi tar upp nyheten om att Bethesda meddelar att Starfield och Elder Scrolls 6 kommer släppas direkt på Xbox Game Pass. Embracer Group köper på sig flera studios. IO Interactive avslöjar att de jobbar på ett nytt James Bond spel. Vi pratar även om att Wonder Woman 1984 släpps på HBO Max samtidigt som den går upp på Bio och ställer oss frågan hur framtiden ser ut för biograferna. Fredrik pratar om Assassin’s Creed Valhalla som han har spelat och recenserat. Mattias pratar om Netflix serien The Haunting of Bly Manor och berättar om han tycker den är sevärd eller ej. Maxx har återbesökt både Fallout 4 och Skyrim samt lekt med lite moddar till dessa, vilket han berättar om. Fredrik har spelat och recenserat Dirt 5 och delger sina upplevelser. Mattias har sett Action, Skräck Thrillern The Hunt och försöker återberätta varför han tycker den är underhållande och sevärd.  Fredrik passar även på att prata lite om när han startade upp sin nya Xbox Series X. Sist men inte minst så diskuteras veckans omröstning, en omröstning ni lyssnare kan ta del i på Nördlivs alldeles egen Discord, som ni kan finna via nedanstående länk.

Fullt upp och mycket härliga diskussioner i veckans avsnitt!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar