Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 272 – ”Filmkåta aliens och hårdvara!”

Nördlivs Avsnitt 272 – ”Filmkåta aliens och hårdvara!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Carl!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Idag blir fullmatat med lite konsoler och såklart hårdvara igen. Under veckan som var så hade Ubisoft sin andra Ubisoft Forward och vi tog upp några av dem spelen som visades upp där som t.ex. Immortals Fenyx Rising, Prince of Persia Sands of Time Remake, Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition och Riders Republic. Vi pratar om att Microsoft efter läckor kom ut med både releasedatum och pris på både Xbox Series X/S. Samt att de bakar in EA Play i Ultimate Gamepass till jul och man kan få allt detta till ett bra pris på avbetalning om man skaffar Xbox All Access. Ubisoft tidigarelägger släppen för Assassins Creed Valhalla och Watch Dogs Legion och gör dem till releasetitlar på Xbox. Nintendo har utannonserat ett nytt Zelda spel, spelet heter Hyrule Warriors: Age of Calamity och är en prequel till Breath of the Wild.

Carl och Fredrik går lös på AMD som har utannonserat att de den 28 Oktober kommer visa upp RDNA2. Samt snackis om konkurrensen mellan AMD och Nvidia. Danny ger oss en lite försmak på vad han tycker om Marvel’s Avengers och så har Fredrik spelet Neon Abyss, Carl ger oss sina tankar på Iron Harvest Betan som han har kört. Sen så får vi även höra lite om vad Carl tycker om Infamous 1 & 2 som han har spelat igen. Fredrik har börjat se på Lovecraft Country och ger oss sina initiala intryck på tv-serien

Vi har även frågeställningen om vilka filmer vi skulle välja om utomjordingar kom till jorden och ville få rekommendationer på fem filmer de bör se.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar