Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 396 – ”…och sen hör du en höna!”

Nördliv Avsnitt 396 – ”…och sen hör du en höna!”

Fågelfän med pengar?!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Victoria och Jesper.


Ett fullmatat avsnitt har nu anlänt! Denna gång lyfter vi nyheter kring ASUS ROG Ally (ny handhållen enhet), E3 2023 som blir inställt, PSVR2 försäljning, Steam Statistik sett till grafikkort, rykten om grafikkortsläpp samt info kring Diablo 4 betan och mycket mer!

Framförallt snackade vi dock om spel och film! Denna gång berörde vi Hotel Renovator, Oni: Road to Become the Mightiest Oni, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Octopath Traveler II, Minecraft och det uråldriga (men fantastiska) Unreal Tournament – och konsten i att skjuta ens barn i detta spel! Vi berör även The Last of Us: Part 1 kort – och lyfter det sedan i den (eller de) frågor som getts över Discord. Och trots allt detta… hinner vi även med att lyfta några kommande russin ur den metaforiska spelkakan som är ”Månadens spelsläpp”.  Men inte nog med det, vi hann även snacka kring de två filmer vi sett: The Super Mario Bros Movie samt Tetris!

Mycket att intaga med andra ord! Håll till godo!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom TwitterTransistorSteamTwitchFacebook, & Instagram.
 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar