Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 356 – ”Håll käften och ta mina frisbees!”

Nördliv Avsnitt 356 – ”Håll käften och ta mina frisbees!”

Uppätna nere i det mörka djupet!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Mattias, Fredrik och Danny.


Veckans avsnitt har en skön mix av olika spel och filmer, samt nyheter. Nyheterna som vi tar upp i veckans avsnitt är t.ex. att Sony hade en State of Play i veckan, vi pratar om vad vi tyckte och vad som stod ut enligt oss. Sony har även redovisat lite försäljningssiffror och förutspår att växa på PC under det fiskala året.  Vi pratar lite om vilka partners som är med i årets Summer Game Fest. Det blir även snack om juryns beslut i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Det blir även lite trailerintryck till både nya Beavis and Butthead filmen och Sonic Frontiers.

Sedan snackar vi om film och spel vi har konsumerat; Danny och Fredrik har sett på Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Fredrik har återigen sprängt skallar i Sniper Elite 5 och Mattias ger sina intryck av Silt samt Evil Dead: The Game.

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass som vi ska spela fram tills nästa avsnitt. Veckans roulette som vi tar upp är; Fredrik har spelat DEEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game, Danny har spelat Infernax och Mattias har spelat Windjammers 2. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar