Hem NyheterSpelnyheter Mortal Kombat à la 1995 | Nytt skinpack för nostalgiker

Mortal Kombat à la 1995 | Nytt skinpack för nostalgiker

av Redaktionen

1995 års kultfilm finns nu även representerad in-game!

Ett karaktärspack till Mortal Kombat 11 som kom igår den 25:e November 2020, innehåller tre väldigt välbekanta ansikten för nostalgiker av nittiotalsfilmen. Christopher Lambert (Raiden), Linden Ashby (Johnny Cage) och Bridgette Wilson-Sampras (Sonya Blade) kommer med i det allt mer välfyllda upplägget som är Mortal Kombat 11. Givetvis är detta ett DLC (The Klassic MK Movie Skin ) som man får köpa till inte gratis, utan kostar på Steam 5,99€, men är man sugen så finns det tillgängligt. Så trodde man att Shang Tsung spelad av originalskådespelaren Cary-Hiroyuki Tagawa var den enda bekantskapen från den klassiska filmen, så kan man alltså få återknyta bekantskapen med fler!

Dialog och utseendet av skådespelarna är alltså med i paketet som släpps för Mortal Kombat 11 på PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia och PC, och PS5 och Xbox Series X och S i Ultimate- upplagan, som inkluderar huvudspelet plus Kombat Pack 1, 2 och Aftermath Expansion.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Engadget

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar