Hem Personligt på Nördliv! M3.se utser Årets Spelmedia där bland annat Nördliv finns nominerade till ”Årets spelpodcast 2016”!

M3.se utser Årets Spelmedia där bland annat Nördliv finns nominerade till ”Årets spelpodcast 2016”!

av Redaktionen

M3.se har nu en omröstning för Årets Spelmedia 2016 som håller på tills den 24:e februari. Där kan du utse årets bästa speljournalist, årets bästa spelpodcast, årets bästa spelyoutuber och årets bästa spelpublikation. Vi är tacksamma att vi är med bland de nominerade i denna omröstning under Årets spelpodcast. Men det är i sanning ett celebert sällskap, med många av Nördlivs egna förebilder, så vi är verkligen glada att ens vara med i omröstningen.

Man har utöver möjligheten att rösta på sina favoriter inom varje respektive genre även chansen att vinna fina priser; stora spelpaket.
Undrar ni vad exakt man kan vinna så ser ni det på denna länk:
http://m3.idg.se/2.1022/1.675376/arets-spelmedia-2016

Vill ni gå direkt till omröstningen så har ni länken här:
https://response.easyresearch.se/s.aspx?WID=1096199&Pwd=82821838&key=80923,1306874

Jag hoppas att ni där ute som lyssnat på oss länge och väl (och er som är nya också såklart), tar chansen och ger oss en röst då det kommer hjälpa oss enormt!  Vi har hållit på sedan sent 2014 med podcasten, och detta är i sanning ett riktigt bra erkännande för oss.

Slutligen vill vi i Nördliv be alla som är nominerade i de olika områdena ett stort lycka till!


UPPDATERING!

Stort tack till alla som var inne och röstade!

Vi kom på tionde plats i Sverige efter omröstningen var klar. Så japp, vi är alltså tionde bästa spelpodcast i Sverige 2016! Häng med till nästa år, då vi hoppas att det går ännu bättre 😀

Se topplista här!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar