Hem Personligt på Nördliv! Retrospelsmässan 2017 – Bilder och reflektioner @RSMGBG

Retrospelsmässan 2017 – Bilder och reflektioner @RSMGBG

av Redaktionen

För detta år så fanns en hel del ur Nördliv gänget på plats; för att vara exakt jag (Fredrik), Lotta, Louise, Erik och Max. Här nedan kommer jag beskriva lite av vad jag hann uppleva och mina personliga tankar om eventet. Men framförallt en himla massa bilder. Finns du med? Skriv gärna i kommentarsfältet nedan!

Få evenemang drar till sig de där riktiga entusiasterna såsom Retrospelsmässan. Utställare, försäljare och event fanns på plats, och det var i sanning en upplevelse som jag inte tidigare varit med om. Det roligaste för min egen del var nog att träffa och hälsa på andra entusiaster och gamers från hela Sverige. Sedan att även ta del av event som Martin Lindells väldigt intressanta föreläsning om den svenska spelutvecklarscenen och dess historik gjorde det till en mer unik företeelse. I övrigt så var det dock mycket fokus på försäljning som inte riktigt intresserade mig. Men kul för de mer inbitna fansen där ute. Det fanns mycket Nintendo relaterat, men inte så mycket på andra områden. Jag hade gärna sett mer Amiga, Atari, Big Box spel (PC) för att nämna några. Men det är å andra sidan något som specifikt bara jag söker kanske…vad vet jag….

Det fanns variation på event; där Speedruns hölls, samt att tävlingar på Mario och Super Tetris bland annat skulle komma att gå av stapeln. För mig var väl som sagt fokuset mest på att träffa andra likasinnade och bara strosa runt och njuta ett par timmar innan hemfärd.

Vi kommer för övrigt ta upp detta i kommande podcastavsnitt 118 mer ingående ang. våra upplevelser på Retrospelsmässan. Så lyssna gärna då!

Den här bilden togs hemma hos Max och Lotta efter vi kom hem å har inget med mässan att göra. Men den var rolig, å fick slinka med!

Du kanske också gillar