Hem Personligt på Nördliv! Glad Lucia – God Jul och höres snart! Nu går sajten på julledighet!

Glad Lucia – God Jul och höres snart! Nu går sajten på julledighet!

Vi är tillbaka med nya texter den 9:e Januari!

av Redaktionen
Återigen vandrar Lucia i korridorerna, lussebullar äts och vi passar på att ta en välförtjänad ledighet!

Med över 190 spelrecensioner under bältet och gud ska veta hur många härliga produktrecensioner är det dags att ta en välbehövlig paus. Våra fantastiska skribenter har gjort ett fantastiskt jobb, och ska givetvis ha tack – men framförallt ska alla ni som besökt och läst deras texter även uppmärksammas. Ett stort ödmjukt tack till alla er!

Podden fortsätter dock!

Att sajten däremot går på ledighet är givetvis inte detsamma som att Nördliv Podcast gör det – utan vi kommer komma ut med fortsatt mustiga avsnitt varje söndag även i jul. Under denna jul kommer vi därför fokusera på att släppa sköna specialavsnitt fokuserade på singulära ämnen. Något som ni säkerligen märkt av redan i de två avsnitt som redan släppts ( Final Fantasy och Star Wars i spelform). Fler komma skall, för att sedan toppas av med ett hejdundrande Game of the Year avsnitt. Givetvis toppar vi av spelåret med ett sådant – precis som vi alltid gör!

En bamsekram!

Oavsett, ska ni än en gång ha ett enormt tack för att ni finns där ute, och att ni lyssnar och läser! Ta hand om er, och se nu till att ta en extra godbit medan ni njuter av vinterdvalan. 

Ordinarie recensioner börjar igen nå den digitala etern fr.o.m den 9:e Januari 2023 – dagen efter GOTY avsnittet släppts.

/ Nördliv redaktionen

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar