Hem Personligt på Nördliv! Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! @AndersJesper & @Nuclearblend

Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! @AndersJesper & @Nuclearblend

av Redaktionen

Vi sökte recensenter, och nu kan vi äntligen berätta vilka härliga personer som gått med i Nördliv gemenskapen!

Vi har fått många sökande när det gäller att skriva för oss och det var sannerligen ett svårt beslut från Nördlivs sida, men till slut så stod det klart. Två nya recensenter som båda representerar ny energi med hög engagemangsnivå – både erfarenhet parat med sug efter att lära sig mer! Den perfekta kombon enligt oss!

Här är de nya redaktionsmedlemmarna. En skön blandning skribenter som med all säkerhet kommer skänka sina recensioner med sin egna unika stil. 

Hälsa välkomna….


Jesper Gustafsson | Recensent

Som Nördlivs yngsta tillskott, så är det tydligt att energin är hög, och suget att utvecklas stort. Med stor fäbless för RPG och JRPG, samt singelspel överlag – så är vi säkra på att denna student kommer tillföra en egen krydda till vad som är och blir Nördliv.

Mail: jesper@nordlivpodcast.se
Emil ’Nuke’ Nordström | Recensent

Denna härliga malmöit tillika skribent förser Nördliv inte bara med en bred repertoar av erfarenhet inom spelandet – men framförallt ett sug efter nya upplevelser. Sedan att han även diggar att meditativt njuta av spel som Civilization och Stardew Valley – gör det hela bara än mer fantastiskt!

Mail: emiln@nordlivpodcast.se

Välkommen till Nördliv!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar