Hem Personligt på Nördliv! Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Niclas & Andrea!

Nya Nördlivare! Vi utökar med nya härliga medlemmar! Niclas & Andrea!

av Redaktionen

Vi sökte recensenter, och nu kan vi äntligen berätta vilka härliga personer som gått med i Nördliv gemenskapen!

Vi har fått många sökande när det gäller att skriva för oss och det var sannerligen ett svårt beslut från Nördlivs sida, men till slut så stod det klart. Tre nya recensenter som alla representerar ny energi med hög engagemangsnivå – både erfarenhet parat med sug efter att lära sig mer! Den perfekta kombon enligt oss!

Här är de nya redaktionsmedlemmarna. En skön blandning skribenter som med all säkerhet kommer skänka sina recensioner med sin egna unika stil. 

Hälsa välkomna….


Jag utbildar mig till gymnasielärare i svenska/engelska. Jag är också väluppfostrad, därför (ut)dömer jag din grammatik i tystnad. 

”- Inget är för högt eller lågt för att skämtas om! ”

Naughty Dog och Zelda-spelen är bland mina favoriter. Utöver det är jag ett stort fan av masochism. Masochismen yttrar sig i att jag älskar SoulsBorne, att jag frivilligt läst Odysseus (Pärm. Till. Pärm.) och jag har som livsmål att läsa alla fyra band av Svenska Akademiens Grammatik.”

Niclas Emanuelsson | Recensent

 

Mail: niclas@nordlivpodcast.se

Skåning i exil i Stockholm med nördrötter i Tolkienfandom. Älskar spel och kan skillnaden mellan Marvel och DC, Star Wars och Star Trek, Xenosaga och Xenoblade. Har podcasten Noobpodden för att inspirera andra. Väntar otåligt på Dragon Age 4.

Andrea Söderberg | Recensent

 

Mail: andrea@nordlivpodcast.se

Välkomna till Nördliv!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar