Hem Personligt på Nördliv! Nördliv.se utökar! Välkommen våra nya recensenter/poddare Ependyma Louise & Erik Höglund!

Nördliv.se utökar! Välkommen våra nya recensenter/poddare Ependyma Louise & Erik Höglund!

av Redaktionen

För några veckor sedan så utökade vi med Robert, och nu är det dags igen. Denna gång får vi tillökning i Nördliv familjen ganska rejält, då det inte bara är en person som kommer med. Utan två! Vi kan bara skatta oss lyckliga att få med såna personligheter som Louise och Erik; som säkerligen kommer kunna färga både vår podcast och sajt med sitt unika tänk. Nördliv kommer äntligen kunna utöka sin bredd på Nintendo sidan med Louise (och mycket mer så klart), och även en lång spel erfarenhet i Erik. Milt sagt, så ser vi en riktigt häftig framtid framöver!

Som spelrecensenter kommer de två kunna skänka en unik vy på spel och övrig nöjesmedia. Och i podcasten kommer de utöka vårt redan dynamiskt satta gäng.

Så från och med nu, kan ni vänta er fler recensioner och fler podcastbesök; med större fokus på Nintendo, Anime och faktiskt ännu mer erfarenhet på PC (för att nämna några plattformar). Och är det så att ni lyssnare/läsare där ute har några frågor eller funderingar ang Erik och/eller Louise, så är ni välkommen att höra av er till info@nordlivpodcast.se.

Självklart går det även bra att kontakta Erik och Louise direkt på: erik@nordlivpodcast.se alt. louise@nordlivpodcast.se

Häng med på resan, nu kör vi!


 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar