Hem NyheterSpelnyheter Livstecken från klassisk utgivare/utvecklare – MicroProse!

Livstecken från klassisk utgivare/utvecklare – MicroProse!

av Redaktionen

Ge oss Formula 1 Grand Prix remastered! 

För de som var med på glada nittiotalet – så kan namnet MicroProse hålla en särskild plats i hjärtat. Med klassiska spel som Master of Orion serien, Pizza Tycoon, RollerCoaster Tycoon, Formula One Grand Prix och Civilization serien – så kan man lugnt säga att den gamla utgivaren gav ut många ikoniska serier. 

Med sedan dog de mer eller mindre ut – och det är först nu som vi ser någon form av aktivitet från det gamla ikoniska märket. 

I ett inlägg på Facebook, så står det klart att MicroProse har något nytt att visa upp under 2020 – och inte bara ett spel utan flera. Nåja, självklart ska vi inte skapa allt för mycket ’hype’ – Utgivaren är med all säkerhet inte vad den en gång var, men låt oss ändå vara positiva och hoppas att de kommer med något härligt unikt och passande för deras märke.

2020 bara fortsätter att etablera nyheter efter nyheter, som alla pekar mot ett fantastiskt år! Ja, vilken tid att leva i!

Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar